LATEST NEWS

[UPDATED] Remake για το Resident Evil 2

Update: Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, η ανακοίνωση του επίσημου remake του RE2 έβαλε τέλος στην αντίστοιχη fan made προσπάθεια, που έφερε τον τίτλο Resident Evil 2 Reborn.

Αυτό όμως που έχει αξία και πρέπει να τονιστεί, είναι ότι η Capcom, στην επικοινωνία που είχε με την Invader Games, την ομάδα που ανέπτυσσε το RE2 Reborn, πέραν του αιτήματός της για τη διακοπή ανάπτυξης αυτού, κάλεσε τη μικρή εταιρεία για συνάντηση, διάλογο και ιδέες πάνω στο επίσημο remake! Κατόπιν τούτου, ποιος μπορεί ν’ αποκλείσει την πιθανότητα να βασιστεί αυτό στην υπάρχουσα δουλειά της Invader Games;

Πάρτε μια ιδέα απ’ το RE2 Reborn στο video που ακολουθεί.

Αρχική είδηση: Έχουμε και λέμε: Remake του πρώτου Resident Evil έχει κυκλοφορήσει ήδη, του Zero ετοιμάζεται, του δεύτερου αναπτύσσεται εδώ και καιρό ανεπίσημα από fans, όπως το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με το τέταρτο μέρος, για τ’ οποίο όμως έχει επίσης κυκλοφορήσει επίσημη Ultimate HD edition!!! Ουφ!

Όπως καταλαβαίνετε, αν δε μας έρθουν remakes για ολόκληρη τη διάσημη survival horror σειρά δεν πρόκειται να τελειώσει αυτή η ιστορία. Έτσι λοιπόν η Capcom έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι το επίσημο HD remake και του Νο 2 είναι σε φάση σχεδιασμού. Αν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι δε θα δούμε και το No 3 σε remake σύντομα, μάλλον ζει εκτός πραγματικότητας.

Φυσικά οι φανατικοί RE fans τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού βλέπουν όλα τα κεφάλαια του franchise να “ανασταίνονται” το ένα μετά το άλλο…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

  1. Το REmake του πρώτου είναι ο ορισμός του σωστού remake. Βεβαια μιλάμε για τίτλο του 2002 και όχι του 2015 αν και το remaster στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε νόημα αφού μέχρι τότε ο τίτλος υπήρχε μόνο σε gamecube άρα ήταν προσβάσιμος μόνο από λίγους.
    Αν το remake για το 2 το εννοούν και δεν πρόκειται για απλό ρετουσάρισμα στα γραφικά τότε σίγουρα μιλάμε για πολύ μεγάλη είδηση.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL