LATEST NEWS

Φημολογία για αποκάλυψη του Dishonored II στη Gamescom

Η είδηση που ακολουθεί βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ισχυρισμούς του ιστότοπου VG247 και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από καμία επίσημη πηγή.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του γνωστού site, το sequel του πολύ επιτυχημένου αρχικού παιχνιδιού θα φανερωθεί στην ερχόμενη Gamescom, θα φέρει τον συμπληρωματικό τίτλο Darkness of Tyvia, θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC και “next-gen” consoles (PS4, XBOX One) και θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2015.

Developer θα είναι το studio Arkane και η εικόνα που βλέπετε να συνοδεύει το παρόν newspost είναι -θεωρητικά πάντα- το boxart του παιχνιδιού. Σύντομα θα ξέρουμε αν όλα τα παραπάνω αποτελούν βάσιμους ισχυρισμούς ή απλά μπαρούφες…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL