LATEST NEWS

[UPDATED] Επίσημη ανακοίνωση για το Resident Evil: Revelations 2

UPDATE: Κατόπιν ανακοίνωσης της Capcom μέσω δελτίου τύπου, το Resident Evil: Revelations 2 αναμένεται στις αρχές του 2015 και θα χωριστεί σε τέσσερα επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με διαφορά μιας εβδομάδας μεταξύ τους, στα πρότυπα μιας τηλεοπτικής σειράς.

Το κόστος κάθε επεισοδίου θα είναι 5,99€, ενώ όποιος σπεύσει να αποκτήσει το πλήρες πακέτο, η τιμή του θα ανέρχεται στα 24,99€ και θα περιλαμβάνει έξτρα περιεχόμενο.

Η Capcom υπόσχεται ότι κάθε επεισόδιο θα αποτελεί μια τρομακτική εμπειρία, ενώ θα τελειώνουν με μεγαλοπρεπή cliffhangers, που θα εντείνουν την αγωνία των παικτών για τη συνέχεια.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Capcom…

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το Resident Evil: Revelations ήταν μια αρκετά αξιοπρεπής προσπάθεια επιστροφής στις survival/horror ρίζες της σειράς, μακριά από τις απογοητευτικές run ‘n’ gun τακτικές των πρόσφατων “κανονικών” Resident Evil. Το μεγαλύτερο ελάττωμα που ταλάνιζε το τίτλο ήταν ο τεχνικός τομέας του, καθώς είχε σχεδιαστεί ως τίτλος της φορητής κονσόλας της Nintendo, 3DS, οπότε εκ των πραγμάτων η HD έκδοση, που έκανε την εμφάνισή της πέρυσι το Μάιο στους υπολογιστές μας, ελάχιστα πράγματα μπορούσε να βελτιώσει.

Ευτυχώς, αυτή τη φορά η Capcom δείχνει να αφουγκράζεται τις επιθυμίες του κοινού της, οπότε ανακοίνωσε επίσημα μέσω δελτίου τύπου την ανάπτυξη του Resident Evil: Revelations 2, το οποίο ευελπίστει ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 σε επιτραπέζιες κονσόλες και φυσικά στα PC μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο δείγμα από τη πορεία του τίτλου, πέρα από το ακόλουθο concept teaser που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL