LATEST NEWS

THIEF 4: Επιτέλους νέες πληροφορίες

Ένδοξη ημέρα! 4 ολόκληρα χρόνια μετά την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου, έχουμε επιτέλους τα πρώτα χειροπιαστά και έγκυρα νέα σχετικά με το επερχόμενο νέο μέλος της σειράς που γέννησε και καθιέρωσε το Stealth gameplay στα PC μας.

Όπως μας πληροφορεί η ανανεωμένη επίσημη σελίδα του τίτλου, το επόμενο τεύχος του περιοδικού Game Informer αναμένεται να ασχοληθεί ενδελεχώς με το game. Στα πλαίσια αυτής της ενασχόλησης, κυκλοφόρησε και ένα μικρό trailer με δηλώσεις των δημιουργών της Eidos Montreal:

Δυστυχώς για το Game Informer (και ευτυχώς για εμάς), το Ρωσικό site vk.com κυκλοφόρησε μια σειρά εικόνων οι οποίες μοιάζουν να έχουν “σηκωθεί” απευθείας από το προσεχές τεύχος του περιοδικού και οι οποίες έχουν ήδη γίνει πρώτο θέμα συζήτησης ανά τα ίντερνετς. Όπως μπορείτε να δείτε, ανάμεσα στις εικόνες συγκαταλέγεται τόσο απλό concept art του τίτλου όσο και αυθεντικά in-game screenshots.

Τρία είναι τα σημαντικότερα και ουσιαστικότερα στοιχεία που οφείλουμε να συγκρατήσουμε από όλες τις νέες πληροφορίες:

-Ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Garrett! Μετά από ατελείωτες ώρες συζητήσεων, σκέψεων και επιχειρημάτων ως προς το αν το THIEF θα πρέπει να διατηρεί τον Garrett ως πρωταγωνιστή ή αν η σειρά θα έπρεπε να εισάγει “νέο αίμα” (με κάποιους ιερόσυλους να μιλούν μέχρι και για το ενδεχόμενο… θηλυκού πρωταγωνιστή!), τόσο οι εικόνες όσο και οι δηλώσεις των developers εξαφανίζουν κάθε αμφιβολία: πρωταγωνιστής στο νέο THIEF θα είναι ο Garrett, ακριβώς όπως πρέπει να είναι!

-Το game αναμένεται να κυκλοφορήσει και για “next-gen consoles”. Δεν μας απασχολεί και ιδιαίτερα ως αυτούσιο γεγονός, αλλά εμμέσως μπορούμε να εξάγουμε από αυτό κάποιες πληροφορίες ως προς τα system requirements του τίτλου, όσο και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του: κάπου μέσα στο 2014.

-Ενδεχομένως να είναι…Reboot. Μπορεί ως τώρα να μιλούσαμε για επίσημο sequel (πράγμα που πιστοποιούνταν και από το ασχολίαστο “THI4F” που κυκλοφορούσε ως logo) όμως διαβάζοντας δηλώσεις και βλέποντας το νέο Logo το οποίο στολίζει την κεντρική σελίδα του game (και το οποίο δεν περιέχει καν τον αριθμό 4) έχει αρχίσει να πλανάται στον αέρα η υποψία του Reboot αντί του απευθείας Sequel, λίγο-πολύ όπως έκανε ήδη η εταιρία με το Deus Ex: Human Revolution.

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες αυτές είναι τα πρώτα ουσιαστικά νέα που λαμβάνουμε για το game εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό. Μέχρι τα επόμενα επίσημα νέα, μοιραστείτε τις σκέψεις, τον ενθουσιασμό ή τον προβληματισμό σας στο forum του Ragequit.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL