LATEST NEWS

Η Focus Home Interactive θα κυκλοφορήσει το νέο RPG της Deck13

Προ ολίγων ημερών σας ενημερώσαμε για την λήξη συνεργασίας μεταξύ Deck13 και CI Games, με τις εντυπώσεις που άφησε αυτή στους Γερμανούς developers να μην είναι oι καλύτερες δυνατές, σύμφωνα μ’ όσα δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Jan Close.

Φαίνεται όμως ότι η δουλειά που έκανε η εταιρεία του Αμβούργου πάνω στο Lords of the Fallen δε πέρασε απαρατήρητη από τους Γάλλους της Focus Home Interactive, που ως γνωστόν δραστηριοποιούνται πολύ έντονα στο χώρο του publishing των PC -και όχι μόνο- games (Mars: War Logs, Contrast, Bound by Flame, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Styx: Master of Shadows).

Έτσι λοιπόν η επόμενη δημιουργία της Deck 13, που ασφαλώς θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία που αποκόμισε δουλεύοντας στο “Lords of the Fallen” θα σηματοδοτήσει την έναρξη συνεργασίας μεταξύ των δύο γνωστών εταιρειών. Τα στελέχη του Γερμανικού studio δεν κρύψανε τη μεγάλη ικανοποίησή τους γι’ αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκαν να δώσουν δείγματα της δουλειάς τους στην επικείμενη έκθεση Ε3.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL