LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε επισήμως το Darksiders III

Έρχεται στις 27/11

Update: Η THQ ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία είναι η 27η Νοεμβρίου 2018. Η επιστροφή των Καβαλάρηδων λοιπόν είναι γεγονός…

Update: Σήμερα έγινε διαθέσιμο και το πρώτο gameplay video για το παιχνίδι. Απολαύστε!

Αρχική είδηση: Η THQ Nordic και η Gunfire Games ανακοίνωσαν επισήμως πως το Darksiders III βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PS4 και Xbox One και δρομολογείται για το 2018. Την ανακοίνωση βέβαια έχει χαλάσει από το πρωί μία διαρροή από το Amazon, αν και λίγοι ξαφνιάστηκαν έπειτα από την έντονη κινητικότητα που υπήρχε στο franchise με τις επανεκδόσεις Darksiders Warmastered Edition και Darksiders II Deathinitive Edition.

Σύμφωνα με την περιγραφή της THQ Nordic, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς επιστρέφουμε σε μία αποκαλυπτική Γη, σε ένα hack-n-slash action adventure όπως χαρακτιρίζεται όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Fury στην προσπάθειά της να εξουδετερώσει τις Seven Deadly Sins (Επτά Θανάσιμες Αμαρτίες). Το συμβούλιο καλεί την Fury να αποκαταστήσει την ανθρωπότητα και να αποδείξει πως είναι η πιο δυνατή καβαλάρης της αποκάλυψης. Η ίδια στηρίζεται στη μαγεία και στο μαστίγιό της καθότι είναι mage και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Πρώτη ματιά στον τίτλο μπορούμε να δούμε από το παρακάτω trailer που δημοσιεύτηκε από το IGN.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL