LATEST NEWS

Team Fortress 2: Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Oculus Rift

Πώς θα σας φαινόταν να εκτελείτε Spy backstabs σε virtual reality; Το παραπάνω σενάριο πρόκειται πολύ σύντομα να γίνει πραγματικότητα μέσω της συνεργασίας της Valve με την εταιρία πίσω από το virtual reality headset Oculus Rift. Το αμερικανικό gadget site Engadget μίλησε με τον Joe Ludwig, προγραμματιστή της Valve, για το χρονοδιάγραμμα του VR Mode update αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρία στην υλοποίησή του. Το update θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο για την έκδοση των Windows, όμως ο Nate Mitchell του Oculus Rift ανέφερε οτι πολύ σύντομα θα προστεθεί υποστήριξη για Mac και Linux. Οι τυχεροί κάτοχοι του Oculus Rift θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το Team Fortress 2 σε virtual reality μέσω του update, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (πάντα με τον αστερίσκο του Valve Time). Tα πρώτα development kits του Oculus Rift θα βρίσκονται στα χέρια των Kickstarter backers μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

4 Comments

  1. To τελευταίο που είδα χθες στα newsletter πριν πάω για νάνι. Καλή φάση. Aν και με το χάος που επικρατεί στο TF2, φαντάζομαι θα θες ψυχολογική υποστήριξη μετά από 1-2 matches.

    Και να σκεφτείς πως κάποιοι θα στηρίξουν το OR μόνο για να έχουν το καπέλο στο TF2. Ας είναι, αρκεί να πάει καλά και να αποδειχτεί αντάξιο των προσδοκιών.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL