LATEST NEWS

Η Hardsuit Labs “απολύεται” από το Bloodlines 2!

Σε μια νέα εξέλιξη στον πολύπαθο βίο του πρότζεκτ, η Paradox Interactive ανάρτησε πριν λίγη ώρα στα site και τα κοινωνικά της δίκτυα πως η Hardsuit Labs έχει απομακρυνθεί από το development του Vampire: the Masquerade: Bloodlines 2!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου η Paradox “να φτάσει στους φιλόδοξους στόχους που έχει θέσει για το Bloodlines 2”. Εξυπακούεται επίσης πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του game μετατίθεται προς… το άγνωστο, ενώ εξίσου άγνωστη είναι και η τύχη των pre-orders που έχουν ήδη γίνει. Ως προς το ποιός θα είναι ο developer που θα συνεχίσει την έως τώρα δουλειά της Hardsuit Labs (ΑΝ την συνεχίσει και δεν ξεκινήσει εντελώς από την αρχή)… άγνωστο κι αυτό. Αλλά ας έχουμε υπόψιν τις φήμες πως η Microsoft, που έχει ήδη υπό την κατοχή της τις Obsidian, inXile και Bethesda, σκοπεύει να “επενδύσει” και στην Paradox, φήμη η οποία δημιουργεί ενδιαφέροντα ενδεχόμενα…

Μετά από απανωτές αναβολές στην κυκλοφορία του, αλλά και την απομάκρυνση του ιθύνοντα νου Brian Mitsoda από το dev team, το όλο πρότζεκτ του Bloodlines 2 κινούνταν οριακά προς vaporware status. Το είχαμε συμπεριλάβει με τεράστιο αστερίσκο και στα games που προσμέναμε για μέσα στο 2021, αλλά απλώς δεν ήταν γραφτό ούτε αυτή τη φορά.

Αλλαγή μηχανής γραφικών ενός RPG εν μέσω του development του, έχουμε δει. Αλλαγή του Lead Developer, επίσης. Αλλαγή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ενδεχομένως να είναι παγκόσμια πρώτη. Εν αναμονή περισσότερων καυτών εξελίξεων, λοιπόν.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

21 Comments

  1. Eγώ έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Με ανησυχούσαν λίγο οι χαμηλοί ρυθμοί με τους οποίους έδιωχναν όλα τα κακοποιά στοιχεία της ομάδας, αλλά ευτυχώς πάρθηκε η σκληρή μεν αναγκαία δε απόφαση να τους διώξουν όλους. Ακόμα και τους εαυτούς τους, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Το μόνο που έμεινε τώρα να βρουν κάποιον να φτιάξει το γκέημ. Και να ξεκινήσουν από την αρχή.

  2. Θα έλεγε κανείς πως το πρότζεκτ… βρυκολάκιασε.

    Πάντως η Harebrained Schemes, δημιουργός των Shadowrun RPG, έχει εξαγοραστεί από την Paradox το 2018, και έχει κι αυτή έδρα στο Σηάτλ όπως και η Hardsuit Labs.

    Eπίσης πριν κάνα μήνα άρχισαν προσλήψεις.

    [MEDIA=twitter]1350161219928219648[/MEDIA]

  3. [B]Vampire the masquerade: The metroid 4 prophecy[/B]. Arigato and thank you for your patience.
    Βάσει όσων γνωρίζουμε τώρα και γω θεωρώ την εταιρία του Jordan something, την πιο λογική επιλογή για το παιχνίδι. Τώρα αν στο 2021 μαζί με την sega έχουμε και εξαγορά της paradox, το πράγμα θα γίνει πολύ ενδιαφέρον.

  4. [QUOTE=”Hellion, post: 564452, member: 102589″]
    Θα έλεγε κανείς πως το πρότζεκτ… βρυκολάκιασε.

    Πάντως η Harebrained Schemes, δημιουργός των Shadowrun RPG, έχει εξαγοραστεί από την Paradox το 2018, και έχει κι αυτή έδρα στο Σηάτλ όπως και η Hardsuit Labs.

    Eπίσης πριν κάνα μήνα άρχισαν προσλήψεις.

    [MEDIA=twitter]1350161219928219648[/MEDIA]
    [/QUOTE]

    Στηρίζω μια πιθανή τέτοια επιλογή.

  5. Ηρθε ο καιρος να ξεκινησει reality show με θεμα τα παιχνιδο-studio. Να εχουμε εικονα απο 3-4 studio, για τις παραλληλες ιστοριες και θα πηξουμε στην ιντριγκα και το δραμα.
    Το διαβασατε πρωτα εδω, απο τον Κουνελο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL