LATEST NEWS

O Moriarty ανοίγει παράθυρο συνέχειας για το Loom

Φέτος αισίως συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Loom, του adventure game που συνέβαλλε σημαντικά στην εξέλιξη του είδους. Κατά τη διάρκεια του GDC συνεδρίου, ο Brian Moriarty, δημιουργός του παιχνιδιού, αφού έκανε λόγο για το προνόμιο που είχε να καταφέρει ν’ αγγίξει, μέσω του παιχνιδιού του, πολλούς ανθρώπους, προέβη σε μία βαρυσήμαντη δήλωση. 

Είπε ότι νιώθει έτοιμος για τη δημιουργία της συνέχειας του ιστορικού αυτού παιχνιδιού, ονομάζοντας τις Telltale Games, Double Fine Productions και Wadjet Eye Games ως τις εταιρείες  που θα εμπιστευόταν για την πραγματοποίηση κάτι τέτοιου κι ουσιαστικά δε δίστασε να τους πετάξει τη μπαλάκι, λέγοντας ότι περιμένει να τον προσεγγίσουν.

Η λογική λέει ότι τα λόγια του δε θα πέσουν στο κενό, μένει όμως να επιβεβαιωθεί αυτό…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

9 Comments

  1. Με πρόλαβε ο Μάνος. Ειδικά για το Loom, με την καμία Telltale, Double Fine σε έναν άλλο, καλύτερο κόσμο, οπότε ΜΟΝΟ Wadjet Eye όντως. Θλιβερή αλήθεια; Τα περισσότρα χρήματα τα έχει η Telltale και ίσως η προσφορά της επικρατήσει τελικά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL