LATEST NEWS
Trending

Ανακοινώθηκε το Trine 4

Δώστου κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει... του χρόνου

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η Frozenbyte. Σε συνεργασία με την Modus Games, ανακοίνωσε το Trine 4: The Nightmare Prince, το οποίο αναμένεται εντός του 2019.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, ο CEO της εταιρίας Lauri Hyvärinen είπε στο σχετικό δελτίο τύπου, πως αναζωπύρωσαν την αγάπη τους για τη σειρά, και λαμβάνοντας υπόψη το feedback των παικτών για το Trine 3, υπόσχονται να παραδώσουν το καλύτερο game του franchise μέχρι σήμερα.

Το 3ο μέρος αν και ευχάριστο, από αρκετούς παίκτες κρίθηκε υποδεέστερο από τα προηγούμενα (και ομολογουμένως εκπληκτικά puzzle-platformers), με τα παράπονα να εστιάζουν στην αδέξια μετάβαση στο 3D gameplay και στην ημιτελή κατάσταση του παιχνιδιού. Έτσι, η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται από το πουθενά, εκεί που το μέλλον της σειράς φαινόταν αβέβαιο. Την παρουσίαση του 3ου μέρους της σειράς μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

3 Comments

    1. Τα χάρηκα πολύ τα δυο πρώτα, το τρίτο το εγκατέλειψα μετά την πρώτη ώρα. Ίσως ήμουν σε λάθος φάση, ίσως όντως του έλειπε το ‘κάτι’, ο ρυθμός των πρώτων τίτλων. Ήταν φυσικά, χάρμα ιδέσθαι. Πρόκειται για όμορφη σειρά, ακόμη κι αν δεν ασχοληθώ ποτέ με το τέταρτο, χαίρομαι που τα παιδιά συνεχίζουν ακάθεκτα!

    2. Πολύ ωραία σειρά..Τα soundtrack τα είχα λιώσει αφού τελείωνα το παιχνίδι.Ελπίζω να το έχουν πάει λίγο πιο μπροστά γενικά όχι τρελά πράγματα αλλά θέλει κάτι παραπάνω απο το 3..Θέλει καλύτερο story με καλύτερο τέλος και να φτιάξουν τα controls σίγουρα.

      Χωρίς να σου κάνω spoil θα σε ξενερώσει λίγο το 3.Το τέλος είναι cliffhanger θυμάμαι το 3D δεν πέτυχε και πολύ.Προσωπικά δεν είχα μεγάλο πρόβλημα αλλά πολλοί το κράξανε.Άμα δεις steam reviews θα καταλάβεις ;),για το cliffhanger νομίζω τους τελείωσαν τα λεφτά και το αφήσανε έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL