LATEST NEWS

Μετα-Πασχαλινό ψηφιακό σφηνάκι: Κερδίστε έναν Steam code του Resonance!

Το Ragequit σας δίνει, για μία ακόμη φορά, την ευκαιρία να κερδίσετε ένα (1) ψηφιακό αντίτυπο του Resonance, του πολύ αξιόλογου adventure game της Wadjet Eye Games, που υπήρξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους για το έτος 2012, ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε από ότι απέσπασε και αρκετά βραβεία.

Προκειμένου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, γράφεστε στο site μας (αν δεν είστε ήδη μέλος) και απλά αφήνετε ένα comment κάτω από το παρόν newspost. 

O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 17/05 και ώρα 23:59 και η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα.

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς ο τυχερός.

Καλή επιτυχία!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

32 Comments

  1. Κρίμα που το έχω και δεν μπορώ να συμμετάσχω.
    Μπράβο για τα σφηνάκια σας, και με την ευκαιρία να πω και ένα “ευχαριστώ” δημόσια για το Sacred Citadel που είχατε δώσει πριν λίγο και βρέθηκε στη συλλογή μου!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL