LATEST NEWS

Remake για το Prince of Persia: The Sands of Time

Κατόπιν της εκδήλωσης Ubisoft Forward, η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός remake του καταπληκτικού Prince of Persia: The Sands of Time, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2021.

Το πρώτο trailer δημοσιοποιήθηκε ήδη, το οποίο βέβαια μοιάζει περισσότερο για ένα “λίφτινγκ” του αρχικού τίτλου παρά για κάποιο πλήρες remake, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναπαίξουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μας έδωσε ποτέ η Ubisoft.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

16 Comments

  1. [QUOTE=”kuivamaa, post: 549305, member: 102593″]
    Α:\>prince megahit

    Το είχε πάρει ο τότε γείτονας και κολλήτος (και κουμπάρος εδώ και 11 χρόνια) και είχαμε λιώσει, 10 χρονών παιδιά.
    [/QUOTE]
    Σε νιώθω, το είχα αγοράσει για Gamecube και όταν σούταρα το Gamecube το ξαναγόρασα για το PS2. Επίσης αγόρασα και το CD του soundtrack από ένα Ιαπωνικό e-shop.

  2. [QUOTE=”Adhan, post: 549962, member: 102612″]
    Έχω μια αμυδρή υποψία ότι ο Kuiv μιλάει για το original PoP… 😅
    [/QUOTE]
    Χαχαχα έτσι φαίνεται. Τότε μιλάμε για μαζοχισμό, γιατί στο original PoP σε σκότωναν για πλάκα. Κι εγώ είχα την ατυχία να το παίξω.

  3. Το πρώτο PoP ήταν και το πρώτο μου “κάψιμο” στην Amiga πριν από 2 αιώνες περίπου. Θυμάμαι ότι δεν υπήρχε δυνατότητα save (εκτός κι αν έφταιγε η “δοκιμαστική” έκδοση που είχα :Ρ) και το πήρα μονορούφι μια καλοκαιρινή μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ (10πμ – 10μμ).

    Άπειρη ικανοποίηση (και πολύς ιδρώτας).

  4. Μιας που πιάσαμε τις ιστορίες από την κρύπτη…
    Με έναν συμμαθητή είχαμε πάει για μεροκάματο/χαρτζιλίκι σε έναν μπάρμπα και σαν γνήσια πασοκικα τέκνα, την επόμενη μέρα πήραμε τηλέφωνο στο πλαίσιο και παραγγείλαμε το sands of time και το warrior within.
    Νομίζω ότι το είχαμε επαναλάβει και με το commandos, αν και δεν είμαι σίγουρος για το backstory

  5. Το πρώτο PoP ήταν το παιχνίδι που έπαιξα ποτέ σε PC (MS-DOS) και ίσως και το πρώτο μου παιχνίδι ever.

    Είχα πάει επίσκεψη (μάλλον δε θα χαμε σχολείο τότε) στη δουλειά του πατέρα μου και το είχε ένας συνάδελφος του εγκατεστημένο. Για πολλά χρόνια νόμιζα πως όλα τα PC είχαν πασιέντζα και PoP, αφού ο πατέρας μου μου είχε πει πως στα PC της δουλειάς δεν βάζουμε παιχνίδια. Όποτε πήγαινα επίσκεψη πάντα εκεί πήγαινα για το ανθρωπάκι με το λευκό παντελονάκι. Προφανώς δεν πέρασα ποτέ ούτε πίστα, είτε έπεφτα στα καρφιά, είτε δηλητηριαζόμουν, είτε με έσφαζαν.

    To Sands of Time το είχα παίξει στο ps2, ακόμα μισώ μια NPC γι αυτό που μας έκανε.#Καταραμένη#ΔενΞεχνώ

  6. Κι εγώ σε DOS (όχι της Λάριαν, το άλλο το ορθόδοξο) το είχα παίξει πρώτη φορά αλλά ζήτημα ήταν να καταφέρω να φτάσω μέχρι το σκελετό. Λίγο καιρό μετά το είχα δανειστεί στο Game Boy από συμμαθητή και κατάφερα και το τελείωσα – με walkthrough προς το τέλος. Το πιο εκνευριστικό βέβαια δεν ήταν η επιτηδευμένη καθυστέρηση στην απόκριση του χαρακτήρα αλλά το ότι μπορούσες να παγιδευτείς μέσα σε δωμάτια χωρίς έξοδο διαφυγής, ούτε να αυτοκτονήσεις για να ξαναπροσπαθήσεις. Μόνο reset. Κακό game design και σημείο των καιρών του (όπως και τα αδιέξοδα στα adventure για παράδειγμα).

    Το 2 από την άλλη δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το πιάσω στα χέρια μου και θα ήταν καλή συγκυρία αν αυτό αλλά και το 3D (ναι κι ας είναι απλά ένας συμπαθητικός TR κλώνος στην καλύτερη) τα έφερνε το GOG.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL