LATEST NEWS
Trending

[UPDATE] Αποκαλυπτήρια για το Cyberpunk 2077

The hype is real.

Updated: Μόλις δημοσιεύθηκαν και οι πρώτες επίσημες εικόνες για το παιχνίδι.

Αρχική είδηση στις 11/06/2018: Η CD Projekt Red, “χάκαρε” την press conference της Microsoft την τελευταία στιγμή, δίνοντας στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του υπερ-αναμενόμενου Cyberpunk 2077.

Στο παιχνίδι, αναλαμβάνουμε τον ρόλο του V, ενός νεαρού cyberpunk o οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα στην βρώμικη Night City, προκειμένου να χτίσει το μέλλον του. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες στην δημοσιότητα, αλλά το trailer υπονοεί ευθέως πως οι Πολωνοί έχουν τα μάτια τους στο στέμμα των Grand Theft Auto V/GTA Online.

Micro-transactions δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα στο single player κομμάτι του τίτλου και φυσικά θα διατίθεται 100% DRM-free μέσω του GoG.com.

Η παρούσα είδηση γράφτηκε με χρήση τεχνολογίας Tobii Eye Tracking, καθώς ο γράφοντας, για το δικό του καλό, έχει φασκιωθεί με διπλό ζουρλομανδύα από χθες βράδυ. Επίσης, η αλυσίδα στον λαιμό του δεν του επιτρέπει να πλησιάσει το πληκτρολόγιο και ο κουβάς με τους αφρούς αδημονίας, έχει γεμίσει.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

5 Comments

  1. Κοίταξε, αν λάβεις υπ’ όψιν τα όσα έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς και φυσικά τις υψηλότατες φιλοδοξίες της CDPR, είναι επιχειρηματικός και καλλιτεχνικός τυφλοσούρτης.

    Γιατί να περιοριστούν στο κοινό των ARPG’s αν μπορούν να χτυπήσουν στα ίσια το GTA; Αναφέρομαι σε αυτή την εμπειρία “πλήρους πακέτου” που προσφέρει η Rockstar, με μια πλήρη και φιλόδοξη single player campaign η οποία συνυπάρχει με μια διευρυμένη multiplayer εκδοχή του κόσμου του παιχνιδιού. Το θεωρώ φυσική εξέλιξη της φιλοσοφίας σχεδιασμού τους.

  2. Ίσως έδειξαν τέτοιας αρτίστικ κατεύθυνσης τρέηλερ επειδή λίγο-πολύ… όλοι περίμεναν πως θα έδειχναν ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ακριβώς την σκοτεινή τεχνο-σαπίλα που περιμένει κανένας όταν σκέφτεται “cyberpunk”.

    Ακόμα και έτσι πάντως, αν το παιχνίδι έχει κύκλο ημέρας-νύχτας, αναμενόμενο να υπάρχουν και πρωινά σκηνικά που δεν θα λαμβάνουν χώρα μες στο παρακμιακό σκότος που συνεπάγεται τέτοιου σέτινγκ.

    Εδιτ. ΟΚ, τώρα είδα πως ο Ποταμάτης σχολίασε ακριβώς το ίδιο πράμα στο θρεντ του γκεημ. Πρωτοτυπία μηδέν.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL