LATEST NEWS

Ερχεται το Icewind Dale: Enhanced Edition

Η Beamdog, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από τις remastered εκδόσεις των δύο Baldur’s Gate, ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της Enhanced Edition του πολυαγαπημένου Icewind Dale της Black Isle Studios.

Η έκδοση αυτή, πέρα από την όποια βελτίωση στο τεχνικό τομέα, θα περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες, που σίγουρα θα τραβήξουν τη προσοχή των οπαδών της σειράς. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

  • Τα δύο expansions Heart of the Winter και Trials of the Luremaster μαζί με 6 επιπλέον quests που κόπηκαν από την αρχική έκδοση.
  • 31 νέες κλάσεις και συνδυασμοί που υπήρχαν στο Baldur’s Gate II: Enhanched Edition, καθώς και 122 καινούρια spells “δανεισμένα” από το Baldur’s Gate: Enhanched Edition.
  • Ενα “Story Mode” επίπεδο δυσκολίας (easy) για τους παίκτες που θέλουν απλά να απολαύσουν την ιστορία.
  • Περίπου 60 νέα αντικείμενα.
  • Δυνατότητα cross-platform multiplayer, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να εμφανιστεί, εκτός από PC, σε Mac, iOS και Android συσκευές.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας πέρα από ένα τυπικό “Coming Soon”, αλλά πιθανότατα δε θα αργήσει πολύ. Υπάρχει και ένα Pillars of Eternity στη μέση…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Καλά και άγια όλα αυτά τα remasters της Beamdog, αλλά πραγματικά πιστεύω δεν έχουν να προσφέρουν κάτι επιπλέον σε παίκτες που έλιωσαν τα αυθεντικά παινχίδια, ή έστω, τις Gog-o-μονταρισμένες εκδοχές τους. Για μια πρώτη επαφή με αυτά όμως, ενδεχομένως αξίζουν.

  2. Μποράτσο, όπως έγραψα και στο φόρουμ, για να συμφέρει αυτή η έκδοση, πρέπει να κοστίζει το πολύ 10€, και να μην έχεις καμιά από τις προηγούμενες εκδόσεις του παιχνίδιου, το οποίο το έδωσαν και το CGM και το PCM, και υπάρχει και στο GOG. Το κομμένο περιεχόμενο επαναφέρεται με πατσάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τσάμπα.

  3. Διαφωνώ και με τους δυο σας, στο Τορμεντ και σε αυτό άξιζε μια τέτοια κίνηση, οκ ίσως όχι σε αυτή την τιμή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Btw τα καινούργια quests απ΄οτι λένε στο φόρουμ τους είναι διάρκειας 3-5 ωρών έκαστο. Είπατε κάτι;
    Αν μου δείξετε έστω 2 γαμάτα content mods για το ID, αντίστοιχα σε ποιότητα με αυτά των BG τότε θα πάρω πίσω αυτά που είπα…

  4. Adhan κάτσε να βγουν πρώτα τα quest, και βλέπουμε. Τα προηγούμενα δείγματα δουλειάς, δεν με αφήνουν ενθουσιασμένο. Πάντως ένα upgrade για 5 € σε Enhanced Edition, νομίζω είναι καλοδεχούμενο.
    Τα ID όντως, είναι σαν ένα κλασσικό dungeon crawl campaign στο PnP DnD. Αν δεν απατώμαι, ακολουθεί λίγο το στυλ των “Gold Βοx” παιχνιδιών της SSI. Πολύ ξύλο, λίγο μπλα μπλα. Ιδανικό για να μπάσεις κάποιον στα RPGs.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL