LATEST NEWS

[UPDATED] Αποκάλυψη Far Cry 5

[UPDATED] Μικρή καθυστέρηση για το Far Cry 5, καθώς κατόπιν ανακοίνωσης της Ubisoft, το παιχνίδι χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα και πλέον η κυκλοφορία του προγραμματίζεται για τις 27 Μαρτίου 2018.

 

Αρχική είδηση: Η Ubisoft έκανε πράξη την υπόσχεσή της για τα αποκαλυπτήρια του επερχόμενου Far Cry 5 και έτσι σήμερα δημοσίευσε το release trailer, καθώς και μερικές πληροφορίες πάνω στο παιχνίδι.

Όπως έχει ήδη γίνει κατανοητό, το Far Cry 5 θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη Αμερική και στη φανταστική Hope County της Montana. Ο ήρωας μας είναι άρτι αφιχθείς εκεί, καθώς ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή σερίφη, και διαπιστώνει ότι η πόλη έχει καταληφθεί από μια οργάνωση φανατικών θρησκόληπτων (;) ονόματι “Project at Eden’s Gate”. Προφανώς, τα επόμενα βήματα του ήρωα (ή δύο ηρώων, αφού το παιχνίδι υποστηρίζει co-op) είναι ο σχηματισμός Αντίστασης προκειμένου να απελευθερωθεί η Hope County από τη παράνοια των Eden’s Gate.

Εννοείται ότι το παιχνίδι ακολουθεί πιστά τα χνάρια των προκατόχων του και θα προσφέρει αχανείς χάρτες, εντυπωσιακές τοποθεσίες, τη δυνατότητα να πιλοτάρετε κάθε είδους όχημα (από… πατίνι μέχρι αεροπλάνο), ως και εξημέρωση ζώων για να συμμαχήσουν μαζί μας.

Βέβαια, για να τα δούμε όλα αυτά επί της οθόνης, θα χρειαστεί να περιμένουμε λιγάκι, καθώς αν όλα πάνε καλά, το Far Cry 5 θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου 2018. Μέχρι τότε, απολαύστε το πρώτο (από τα πολλά που θα ακολουθήσουν) trailer:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL