LATEST NEWS
Trending

Ανακοινώθηκε το S.T.A.L.K.E.R. 2

А ну, чики-брики и в дамки!

Κυριολεκτικά από το πουθενά, έσκασε ως βόμβα πριν λίγη ώρα η είδηση πως ξεκίνησε η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2. Την ανακοίνωση της ανάπτυξης του νέου μέλους στη θρυλική σειρά  των σκληροπυρηνικών FPS/survival/horror παιχνιδιών (θυμίζουμε ότι απαριθμεί 3 παιχνίδια, μαζί με τα stand-alone expansions), έκανε μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο Sergiy Grygorovych, ιδρυτής της GSC Game World.

https://www.facebook.com/sergiy.grygorovych/posts/1694431413958948

Το παραπάνω μεταφράζεται ως: “Η GSC Game World αναπτύσσει το S.T.A.L.K.E.R. 2”.

Επιπλέον, ο Sergey Galyonkin, δημιουργός του Steam Spy και εργαζόμενος στην Epic Games, με το παρακάτω “τιτίβισμα”, έδειξε να γνωρίζει ποια θα είναι η μηχανή του παιχνιδιού (πιθανόν η Unreal Engine 4;).

https://twitter.com/galyonkin/status/996503367492034560

Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε για το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι μια γενική χρονιά κυκλοφορίας, η οποία είναι το 2021, όπως φαίνεται κι από το site του παιχνιδιού. Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερες πληροφορίες μελλοντικά!

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL