LATEST NEWS

Ελληνικά κράτη στο Total War: Rome 2

Οπως επιβεβαίωσε σήμερα η Sega, στο επερχόμενο πολυαναμενόμενο strategy Total War: Rome 2 της Creative Assembly θα περιλαμβάνονται τρία επιπλέον κράτη (πέρα από τα επιβεβαιωμένα Μακεδονία και Πόντος): η Αθήνα, η Σπάρτη και η Ηπειρος, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μεν ως DLC, αλλά θα είναι απευθείας προσβάσιμα σε όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση στο trailer που ακολουθεί, ενώ αν όλα πάνε καλά, το παιχνίδι αναμένεται να σκάσει μύτη στις 3 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

11 Comments

  1. Αν εξηγούσες και λίγο τι θες να πεις θα ήταν καλύτερο.Όπως και να χει καταλαβαίνω τι θες να πεις.Day-One DLC για πράγματα που θα έπρεπε να είναι μέσα + το ότι από gameplay δεν έχουμε δει τίποτα σε ότι αφορά το turn base κομμάτι.Αν είναι αυτά τα σημεία που θίγεις συμφωνώ αλλά η αλήθεια είναι πως μου λειψε ένα total war χωρίς να χειρίζομαι νίντζα.

  2. πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι κατι μας ριχνουν στο νερο και ειμαστε ολοι τοσο ηρεμοι……….

    δηλ τι πρεπει να γραψω για να κυλιστουμε σε ενα αγνο αγαθο flame war?:D:D:D:D

    ναι τομι τζι αυτα πανω κατω ηθελα να πω,αλλα ειπα να το επισπευσω καπως και πηγα στο σημειο που αρχιζουν οι πρσβολες!!!:p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL