LATEST NEWS

Το League of Legends έρχεται στο Steam;

Πληροφορίες που ήρθαν στο φως από την database OpenSteamworks φανερώνουν οτι η Valve ανανέωσε πρόσφατα ορισμένες παλιές αναφορές στο League of Legends! Για όσους δε γνωριζουν τον τρόπο που λειτουργεί η πλατφόρμα της Valve, η Steam registry είναι το σημείο όπου εμφανίζονται πρώτα οι επερχόμενοι τίτλοι, συχνά πολλές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία τους. Επομένως η εμφάνιση του League of Legends ενδέχεται να αποδεικνύει την επικείμενη κυκλοφορία του δημοφιλέστατου MOBA στην πλατφόρμα της Valve.

Γιατί όμως θα ήθελε η Valve να εισάγει στην υπηρεσία έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του δικού της παιχνιδιού, DOTA 2; Πιθανώς η εταιρία να θεωρεί οτι τα κέρδη θα είναι σαφώς μεγαλύτερα από τις πιθανές ζημίες, ή ίσως οι developers της Valve νιώθουν σίγουροι για το προϊόν τους και δε φοβούνται τον ανταγωνισμό. Όπως και να έχει το πράγμα, μιλάμε για πραγματική είδηση-βόμβα αν τελικά επιβεβαιωθεί.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL