LATEST NEWS

Αποκαλύψεις για το Age of Empires IV

Όπως μας ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, ετοιμάζει ένα event το οποίο θα χαρακτηρίζεται από καταιγισμό ανακοινώσεων αναφορικά με τους πλέον δημοφιλείς τίτλους στρατηγικής της εκδότριας εταιρείας. Τα βλέμματα όλων φυσικά είναι στραμμένα στον μελλοντικό τίτλο της εταιρείας, Age of Empires IV, τίτλος για την ανάπτυξη του οποίου τηρείται σιγή ιχθύος από το 2017, οπότε και ανακοινώθηκε. Πραγματικά, εδώ και τόσον καιρό, το μόνο που γνωρίζαμε ουσιαστικά ήταν… η ύπαρξή του, καθώς και το ότι η Relic έχει αναλάβει την ανάπτυξη του. Έτσι, στις 10 του Απρίλη πρόκειται να μας έρθεί ένας καταιγισμός αποκαλύψεων: gameplay, campaigns, πολιτισμοί και πολλά ακόμη θα γίνουν γνωστά προς τέρψη των οπαδών της επιτυχημένης σειράς στρατηγικής.

Κερασάκι στην τούρτα η ύπαρξη επιπλέον ανακοινώσεων αναφορικά με τις Definitive Edition των Age of Empires II και III. Το μεν πρώτο, προσφάτως έλαβε το εξαιρετικό expansion Lords of the West. Για το δε δεύτερο, οι φήμες στα ιντερνετικά φόρα οργιάζουν, μένει όμως να δούμε τί μας επιφυλλάσει η Microsoft! Το σίγουρο είναι ότι το δεύτερο μέρος της σειράς δεν θα πεθάνει ποτε!

Παρόλα αυτά όμως, πάντα θα υπάρχει ένα μεγάλο παράπονο των φανς. Το εάν και πότε η εταιρεία θα αποφασίσει να επανακυκλοφορήσει το μυθικό πλέον, Age of Mythology. Από ολόκληρη τη σειρά των συγκεκριμένων RTS, είναι πλέον ο μόνος τίτλος που δεν έχει λάβει την δική του Definitive Edition, μετά και την HD έκδοση του 2014. Ίσως και να είναι η έκπληξη που όλοι περιμένουμε.

Οι μέχρι πρότεινως εικόνες για το Age of Empires IV από το προηγούμενο υποτιθέμενο gameplay reveal. Ας ευχηθούμε να μην δεχθούμε πάλι την ίδια ψυχρολουσία.

Ηλίας Ιακωβόπουλος

Μεγαλωμένος στην ελληνική επαρχία, μαγεύτηκε γρήγορα από τα φώτα της πρώτης CRT οθόνης του. Σαν περίεργος και παράξενος μπήκε στα βαθιά από νωρίς, όχι πάντοτε με επιτυχία. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή, οπότε και μπλέχτηκε με τις κριτικές σατανικών βιντεοπαιχνιδιών. Δηλωμένος μεσαιωλάγνος, κρίνει τα πάντα με κριτήριο το πόσα σπαθιά θα βρει στο διάβα του, ενώ στο προσκεφάλι του έχει μια Voodoo 2 να τον φυλάγει.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL