LATEST NEWS

Το επερχόμενο Destiny 2 και στα PC

Ένα από τα δημοφιλέστερα online shooters που πέρασαν ποτέ από τις κονσόλες αποκτά, τρία χρόνια μετά, το δικό του sequel και αυτή τη φορά είναι έτοιμο να εγκατασταθεί και σε συστήματα με Windows. Ο λόγος γίνεται για τη συνέχεια του Destiny της Bungie Entertainment, της ξακουστής δημιουργού των Halo, η οποία εδώ και κάποια χρόνια έχει φύγει από την πελώρια “αγκαλιά” της Microsoft και φωλιάζει στην εξίσου μεγάλη αγκαλιά της Activision.

Προς το παρόν, πέρα από το teaser trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, δεν έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα γνωστά (η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει στις 18 Μαϊου), πέρα από την υπόσχεση ενός δυναμικού sequel με την εγγύηση της Bungie, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 8η Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι μάλιστα προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα έχουν πρόσβαση στη closed beta που θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Για να δούμε, θα καταφέρει το Destiny 2 να σταθεί το ίδιο καλά στον ζόρικο online κόσμο των PC’s;

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL