LATEST NEWS

Εν αναμονή ανακοίνωσης δύο νέων παιχνιδιών από την Daedalic Entertainment

Ο Γερμανικός κολοσσός των adventure games ετομάζεται να ξαναχτυπήσει και μάλιστα εις διπλούν.

Το είχαμε πει κατά το παρελθόν ότι η ησυχία που επικρατεί στο στρατόπεδο της εταιρείας του Αμβούργου δε μπορεί παρά να κρύβει κάτι. Είχαμε επίσης εκφράσει την πεποίθηση ότι το επόμενο παιχνίδι που θα ανακοινώσει θα είναι είτε η τρίτη περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Harvey, είτε η δεύτερη με τον Marquis de Hoto του “Night of the Rabbit”.

Όσον αφορά στο πρώτο, ήδη ήρθε η επιβεβαίωση. Εκτός από τα “Fire”, “Randal’s Monday” και “Silence-The Whispered World 2” που έχει ήδη ανακοινώσει για καλοκαίρι, φθινόπωρο και αρχές του 2015 αντίστοιχα, στη φετινή Ε3 που θα διεξαχθεί στο Los Angeles η Daedalic θα ανακοινώσει δύο ακόμη παιχνίδια για τις αρχές του 2015, εκ των οποίων το ένα, όπως η ίδια αναφέρει, θα αποτελεί sequel ενός εκ των επιτυχημένων τίτλων του παρελθόντος.

Μια και δε πιστεύουμε ότι θα πρόκειται για τέταρτο “Deponia“, μας μένουν οι “Dark Eye” περιπέτειες (“Chains of Satinav” και “Memoria“), εκείνες του διάσημου κουνελιού Harvey στα “Edna and Harvey” και “Harvey’s New Eyes“, αλλά και το “Night of the Rabbit“. Εμείς θα στοιχηματίσουμε στο τελευταίο και το εγγύς μέλλον θα δείξει αν μαντεύουμε σωστά. Εκτός βέβαια αν γίνει καμιά μεγάλη έκπληξη με sequel του “Α New Beginning“…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Η δική μου προτίμηση -βάσει συμπάθειας προς τον χαρακτήρα κι όχι συνολικά ανώτερης ποιότητας σαν παιχνίδια- είναι στον Harvey κι αμέσως μετά στο “Night of the Rabbit”, το οποίο πάντως θεωρώ πιο πιθανό να μας δώσει sequel.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL