LATEST NEWS

Απολύσεις στον developer του Elite: Dangerous

Οι απολύσεις δεν είναι ποτέ ευχάριστο νέο, ειδικά όταν έρχονται λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. 14 υπάλληλοι του development studio Frontier ενημερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οτι μένουν χωρίς δουλειά. Υπεύθυνος της εταιρίας χαρακτήρισε τις απολύσεις (οι οποίες διέρρευσαν μέσω Twitter) “απαραίτητες λόγω των διαφορετικών στοιχείων που χρειάζονται για την ανάπτυξη των projects της εταιρίας”, δηλαδή η εταιρία δηλώνει οτι χρειάζεται υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων για να προχωρήσει στην ανάπτυξη των games της.

Ωστόσο, η είδηση περί απολύσεων δε γεμίζει και με εμπιστοσύνη το κοινό, την ώρα που καλείται να συνεισφέρει σημαντικό χρηματικό ποσό στην εταιρία μέσω Kickstarter για τη δημιουργία του Elite: Dangerous. Οι απολύσεις είναι πράγματι συμπτωματικές, ή μήπως η εταιρία αντιμετωπίζει βαθύτερα προβλήματα; Το Kickstarter για το Elite: Dangerous έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 781.000 λίρες Αγγλίας από τα 1,25 εκατομμύρια του στόχου, με 18 μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση του crowdfunding.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL