LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε νέο expansion για το Cities: Skylines

Έρχεται νέο expansion για το Cities: Skylines. Μετά τα After Dark, Snowfall και Natural Disasters ανακοινώθηκε το Mass Transit. Θα προσθέσει νέους τρόπους μεταφοράς στο παιχνίδι μέσω στεριάς, θάλασσας αλλά και αέρα. Πλοία, τελεφερίκ και αερόπλοια θα είναι πλέον στη διάθεσή σας. Νέα μαζικά hubs συγκεντρώνουν τις νέες υπηρεσίες επιτρέποντας στους πολίτες να αλλάξουν σιδηροδρομικές γραμμές όντας στο ίδιο κτήριο ή να μεταβαίνουν από το λεωφορείο στο πλοίο. Επιπλέον θα υπάρξουν νέα σενάρια εστιασμένα στην επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων προσθέτοντας νέα συστήματα διέλευσης. Νέοι τύποι δρόμων, γέφυρες και κανάλια προσδίδουν ποικιλία στην πόλη σας και νέους τρόπους επίλυσης των προκλήσεών της. 

Όπως μας έχει συνηθίσει το παιχνίδι το νέο expansion θα συνοδεύεται από δωρεάν update, το οποίο θα περιλαμβάνει εμπνευσμένα από mod χαρακτηριστικά για το traffic management, όπως εκτεταμένο budget για τα δημόσια μέσα μεταφοράς, προσπεράσεις οχημάτων έκτατης ανάγκης κ.α. Τέλος το δωρεάν update θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να ονομάζουν δρόμους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL