SPECIALS

Group Therapy Live! #3 – Χαρταετός Edition

Χωρίς συγκεκριμένο θέμα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς αναστολές και χωρίς αναισθητικό, η αλλοπρόσαλλη ομάδα του Ragequit.gr συζητά οτιδήποτε της έρθει στο μυαλό. Μεταξύ άλλων: Resident Evil 4, South Park, Cosmopolitan, bans σε gaming forums, κονσόλες, Alienware, Assassins Creed, DirectX 12, Battlefield 4, Diablo 3 και πολλά άλλα. Μπορείτε να ακούσετε την Group Therapy παρακάτω μέσω του Youtube. Καλή διασκέδαση και… καλό κουράγιο!

 

{youtube}jvQsFt7Qjac{/youtube}

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

10 Comments

  1. Πολύ ευχάριστα πέρασε η ώρα για άλλη μια φορά! 🙂
    Απάντηση στην ερώτηση σου, Άλεξανδρε (48.11): Stalker (δυνατή A.I. routine εντός και εκτός μάχης καθώς και με τις αλληλεπιδράσεις με την Α-life του κόσμου, συνδύασε τα όλα αυτά και με τα συχνά μη scripted events και καταλαβαίνεις για τι επίτευγμα μιλάμε). Απλά. Ντροπή, pc gamers και να την ξεχνάμε τη σειρά… 🙁

  2. EDIT: Συνυπογράφω σε αυτό που λέει ο Steel Havoc, Στέφανε. Αν βγουν τα 3 πρώτα σε GoG (υπάρχει και το Code Veronica που είναι παλαιομοδίτικο και ωραίο αλλά δεν είχε βγει για pc), τα αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. All time classic παιχνίδια στην κατηγορίας τους. 😀

  3. Το Far Cry αξιζε τα 40 ευρω που εδωσα οταν βγηκε(η εκδοση με τα 5 cd) και μεχρι σημερα πολλοι λιγα παιχνιδα το εχουν ξεπερασει.Το πρωτο Fear και αυτο ηταν καλο.RE 4 μονο σε κονσολα(Ps 2 κατα προτιμηση) το παιζεις πουθενα αλλου.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL