LATEST NEWS

Ο Rutger Hauer πρωταγωνιστής του >Observer_

Αυτή και αν είναι είδηση! Το >Observer_, το νέο cyberpunk noir θρίλερ της Bloober Team (μας έδωσαν το εκπληκτικό Layers of Fear, πέρυσι) ανακοινώθηκε πως θα έχει ως πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Rutger Hauer, τον ηθοποιό που κέρδισε την αθανασία, συγκινώντας ακόμη και μικρά παιδιά μέχρι δακρύων στις κινηματογραφικές αίθουσες, στο ανυπέρβλητο φινάλε του Blade Runner, του κορυφαίου cyberpunk φιλμ όλων των εποχών. 

O Hauer θα ενσαρκώσει τον ντετέκτιβ Ντάνιελ Λαζάρσκι, ο οποίος είναι Παρατηρητής, το έτος 2084. Αναλαμβάνει να εισχωρεί στους εγκεφάλους ανθρώπων που για τον ένα ή τον άλλο λόγο απασχολούν τις αρχές και να εκμαιεύει ευαίσθητες πληροφορίες.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 15 Αυγούστου και το να γράψουμε πως το περιμένουμε με ιδιαίτερη αδημονία, είναι μάλλον λίγο. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL