LATEST NEWS

[UPDATED] Άνοιξη το The Talos Principle: Road to Gehenna

Update: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Road to “Gehenna” και είναι η 23η Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Αρχική είδηση: Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του 2014, που ανήκε στην κατηγορία των puzzle games, ήταν το “The Talos Principle”, της Κροατικής Croteam και του Ελληνογερμανού Jonas Kyratzes. Απέσπασε, ως επί το πλείστον, διθυραμβικές κριτικές και εγκωμιαστικά σχόλια για το περιεχόμενό του. Δυστυχώς το site μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κωδικό για τις ανάγκες ενός review κι ως εκ τούτου δεν ήμασταν σε θέση να το παρουσιάσουμε.

Ελπίζουμε το τελευταίο να μην επαναληφθεί με το “Road to Gehenna”, που θ’ αποτελέσει το πρώτο expansion του παιχνιδιού. Θ’ αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και υπόσχεται να προσφέρει puzzles με υψηλό βαθμό πρόκλησης στους παίκτες. Οι developers δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή τους στον κόσμο του πρόσφατου παιχνιδιού τους και υπόσχονται να προσφέρουν νέους χαρακτήρες, σ’ έναν επίσης νέο κόσμο, με τα δικά του χαρακτηριστικά, φροντίζοντας την ίδια στιγμή να επεκτείνουν το story του αρχικού κεντρικού χαρακτήρα, που στο “Road to Gehanna” δίνει τη θέση του στον Uriel, αγγελιοφόρο των Ελοχίμ.

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μπόλικο νέο περιεχόμενο, που δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του ως expansion, μη αποτελώντας ένα ακόμη “στεγνό” DLC. Μακάρι ν’ ακολουθήσει σε ποιότητα τα βήματα του προκατόχου του και να δώσει συνέχεια στην ευχάριστη έκπληξη της περασμένης χρονιάς.

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL