LATEST NEWS

Αλλαγή σκυτάλης για την ΕΑ

Μια αναπάντεχη είδηση μας ήρθε σήμερα, καθώς ανακοινώθηκε ότι από τη 1η Ιουλίου 2016, η διάθεση όλων των τίτλων της EA στην Ελλάδα θα γίνεται πλέον από τη Bandai Namco Hellas, στη θέση που μέχρι πρότινος διατηρούσε η CD Media για πολλά χρόνια.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει την έναρξη της συνεργασίας:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Bandai Namco Entertainment Hellas (ΒΝΕ Hellas), με έδρα την Αθήνα και περιοχή ευθύνης όλα τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή, από 1η Ιουλίου 2016 αποκτά τη διανομή των προϊόντων της Electronic Arts Inc. (ΕΑ) για τις αγορές της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας, Κύπρου και Γιβραλτάρ. Η συνεργασία της ΒΝΕ Ηellas με την ΕΑ στις παραπάνω χώρες αποτελεί ευκαιρία και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αγοράς των videogames. Η ομάδα της ΒΝΕ Hellas είναι διαθέσιμη για να συνεργαστεί μαζί σας για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία των παιχνιδιών της ΕΑ.”

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL