EDITORIALSWord of Manos

First Word of Manos

Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ακούμε ότι δε πάει σχεδόν τίποτα μπροστά, διότι ακόμη και δύο άτομα να ξεκινήσουν να κάνουν κάτι, κάπου στη μέση θα διαφωνήσουν για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα να κάνουν ανθρώπους που μοιράζονται κοινούς τόπους να τραβούν διαφορετικούς δρόμους ο καθένας, αντί να συμπράττουν και να πορεύονται ομαδικά. Έχουμε μπολιαστεί με την πεποίθηση ότι ο ανταγωνισμός και η τάση προσωπικής προβολής έχουν επικρατήσει παντού, συνθλίβοντας τη διάθεση συνεργασίας σε οποιοδήποτε επίπεδο. Έχουμε συνηθίσει να βιώνουμε τη διέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την κατάστρωση ενός πλάνου μέχρι την φάση υλοποίησής του. Ευτυχώς όμως υπάρχουν στιγμές και γεγονότα που διαψεύδουν όλα τα παραπάνω…

Όσοι μας ξέρετε ήδη, γνωρίζετε ότι η παρούσα ομάδα δε συνεργάζεται για πρώτη φορά, στα πλαίσια του Ragequit.gr. Έχουμε δουλέψει μαζί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και έχουμε διαπιστώσει ότι κρύβουμε όλοι μέσα μας την ίδια φλόγα του πάθους για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία (ΟΚ, μερικοί εξ’ ημών και για λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά αυτό φυσικά μόνο κακό δεν είναι), τα games και το hardware που συνδέονται με αυτούς, την ενασχόληση με το world wide web. Ευτυχώς όμως είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ξεχωριστά πεδία ενασχόλησης και ενδιαφέροντος ο καθένας, με αποτέλεσμα να συνθέτουμε μία ομάδα που είναι ικανή να ακολουθεί, να καλύπτει και να αξιολογεί τις εξελίξεις σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

Όσοι μας διαβάζετε για πρώτη φορά, είστε «αναγκασμένοι» να ανακαλύψετε αν οι παραπάνω ισχυρισμοί στέκουν κι αν όντως το Ragequit.gr διαθέτει ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, ικανό να σας κάνει να επισκέπτεστε καθημερινά αυτή τη μικρή γωνία στο απέραντο κόσμο του internet. Θα μπορέστε σύντομα να κρίνετε αν η φωνή μας είναι ειλικρινής και καθαρή, δίχως το παραμικρό ίχνος φόβου και μακριά από πάσης φύσεως συμφέροντα, που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τις απόψεις μας. Το να εκθέτεις τη γνώμη σου στο internet είναι πολύ εύκολο και βέβαια πολύ ευχάριστο. Το να καταφέρεις όμως να δημιουργήσεις, ή να επεκτείνεις, το κοινό σου, που θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τα γραφόμενά σου, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και προϋποθέτει δουλειά, προσπάθεια, όρεξη και πολύ μεράκι. Επιτρέψτε μου λοιπόν, με βάση το τελευταίο, να είμαι προσωπικά πολύ αισιόδοξος για την πορεία και εξέλιξη του ψηφιακού «παιδιού» μας. Ασφαλώς η δική σας άποψη και ανταπόκριση θα είναι εκείνα τα στοιχεία που θα φανερώσουν αν δικαίως αισιοδοξώ ή όχι…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

  1. Πιστεύω ότι θα τα πάτε πολύ καλά απλά και μόνο επειδή είστε μια δεμένη και καλή ομάδα που μάλιστα οι περισσότεροι γνωρίζεστε πολύ καιρό και όλοι έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν πολύ ομαλά.
    Εδώ θα είμαστε και εμείς και θα σας βλέπουμε και θα τα λέμε!

  2. Πιστεύω ότι θα τα πάτε πολύ καλά απλά και μόνο επειδή είστε μια δεμένη και καλή ομάδα που μάλιστα οι περισσότεροι γνωρίζεστε πολύ καιρό και όλοι έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν πολύ ομαλά.
    Εδώ θα είμαστε και εμείς και θα σας βλέπουμε και θα τα λέμε!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL