LATEST NEWS

Διαγωνισμός: Κερδίστε τέσσερα κλειδιά για το Football Manager 2014

Τα beta keys κληρώθηκαν και πάνε. Το review το διαβάσατε. Πλέον ήρθε η ώρα να σας χαρίσουμε τέσσερα (4) Steam κλειδιά για τη πλήρη έκδοση του Football Manager 2014, προσφορά της Zegetron!

Οι όροι συμμετοχής είναι πολύ απλοί: θα χρειαστεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο μέχρι την επόμενη Δευτέρα 11/11/2013 και ώρα 23:59. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου θα ανακοινωθούν μέσω των comments οι τυχεροί, οι οποίοι θα ενημερωθούν μέσω pm για τους κωδικούς τους.

Καλή επιτυχία!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

81 Comments

  1. Αυτή είναι πραγματικά καλή προσφορά παιδιά ! Μπράβο σας ! Και όχι 1, αλλά 4 κλειδιά για ένα παιχνίδι που έχει τεράστιο κοινό !
    Μη με βάλετε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους ! Και πάλι μπράβο για την επιλογή !

  2. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της γνωστής διαδικασίας του random.org και νικητές είναι χρήστες με τα ακόλουθα usernames: Pavlos1908, Burned One, Lucky Shamrock και 0AGAN. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω private message για τους κωδικούς τους. Συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL