Reply To: Economic School of Ragequit

#376967
AvatarΗλίας Ιακωβόπουλος
  • Υφυπουργός Πολιτισμού
  • Posts: 7040
Offline
Replies: 7040
Been thanked: 37 times

Κούνελε το έχω δει αυτό και πραγματικά είναι λες και περνάς απανωτά deja vu. Επίσης πολύ καλό ήταν μια σειρά που είχε βάλει ο ΣΚΑΙ και νομίζω υπάρχει και στο YT με τίτλο η ιστορία του χρήματος. Και μιας και ο Ανδρίκος αναφέρθηκε να τα συνδυάσω σε ένα πόστ. 17 είχα δουλειές στο κέντρο και πέφτω πάνω στην πορεία των φοιτητών την οποία απάρτιζαν κυρίως ΕΑΑΚίτες(μιλάμε για γνώριμες φάτσες) οι ΚΝιτες κλασσικά χώρια. Αλλά για να μην κατηγορώ είδα και παιδιά που γνωρίζω και ξέρω πως πήγαν απλά για το συμβολικό. Εγώ απέχω από τη συγκεκριμένη ημέρα συνειδητά αφού θεωρώ πως είναι πολύ καλά στημμένη για να ξεσκάει ο λαουτζίκος και τίποτε άλλο. Αλλά τρώω ένα δακρυγόνο κάτω από τα πόδια και πάνω στον πανικό βρέθηκα μέσα στην πορεία. Αφού με σούρανε μέχρι ένα σημείο (Αγία Σοφία για όσους γνωρίζουν) κατέληξαν τα ΜΑΤ να έχουν κυκλώσει την πορεία η οποία κλασσικά μόνο καταστροφές έκανε και καλά ενάντια στο κεφάλαιο. Αφού ο μόνος τρόπος να την κάνω ήταν να με μπαγλαρώσουν έκατσα και λέω ότι γίνει, είχα και περιέργεια η αλήθεια είναι. Κάποια στιγμή μας είχανε αποκλείσει τελείως και μαντέψτε τι έγινε. Σε πορεία αντιεξουσιαστών τώρα έτσι? Λογικά μετά από τηλεφωνήματα ήρθανε δικηγόροι και βουλευτές Αχαΐας και καθάρισαν για πάρτη τους. Πες μου μετά ότι δεν είναι παρακράτος και οι αναρχικοί.
Και σήμερα τα ίδια προβλέπω.

Στα της παραγωγής. Φταίνε κι οι 2. Ο Α. Παπανδρέου είχε χορηγήσει τους γεωργούς στην Καλαμάτα για να κόψουν τις βυσσινιές τους και να σταματήσουν να παράγουν χυμό βύσσινο. Καπάκι ήρθε η κοκα κόλα εδώ. Στη Θεσσαλία Το έκαναν από μόνοι τους οι αγρότες και έβαλαν όλοι βαμβάκι, συν προβλήματα λειψυδρίας που δημιουργεί.
Στο χωριό μου ΟΛΟΙ πήρανε επιδότηση και κανένας δεν άφησε το μαντρί και τη στάνη για να φτιάξει σοβαρή μονάδα. Αγροτικά και φούντες γίνανε όλα. Ακόμη και η οικογένεια μου έπαιρνε επιδοτήσεις για το λάδι και ανακαινίζαμε το σπίτι μη χέσω. Όχι να το παινευτώ αλλά από τότε που μπήκα κι εγώ στον χορό το σταματήσαμε αυτό.
Με τα αμπέλια το ίδιο. Μόνο ένας εκμεταλλεύτηκε την επιδότηση και επειδή χέστηκε στο χρήμα μούτρωσαν οι άλλοι με τα ναβάρα.

Σάβαταρ, αυτό που λες δεν μπορούσαμε να το κάνουμε? Αφού είχαμε τη ναυτιλία άμα τους πεις ότι πετρέλαιο έχω φορτωμένο το κατάσχω και κόβω τα δρομολόγια δεν θα τους είχες σούζα? Όχι τώρα πριν κάποια χρόνια που υπήρχε μεγαλύτερος στόλος σαν παγκόσμιο ποσοστό.

Για το χρέος των εθνοπατέρων-ντόπιων επιχειρηματιών. Ο Γιαννακόπουλος πως τον λένε πήγε στην κίνα για τον βάζελο ή για να κλείσει ντιλ με τα γενόσσιμα? Λέω εγώ τώρα μια ιδέα.

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close