LATEST NEWS

Έρχεται το Jack Keane 2

Εδώ και καιρό αναμέναμε νεότερα περί της κυκλοφορίας της αγγλικής έκδοσης του Jack Keane 2: The fire within. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή είναι επιτέλους έτοιμη και τη διανομή της έχει συμφωνηθεί να αναλάβει η δραστήρια Nordic Games.

Συνεπώς, εντός του ερχόμενου καλοκαιριού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα περιπέτεια του Jack, όπου εκτός του ιδίου θα πάρουμε τον έλεγχο δύο ακόμη, θηλυκών, χαρακτήρων! Μέχρι να συμβεί αυτό, μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το teaser trailer που κυκλοφόρησε λίαν προσφάτως:  

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Μου άρεσε αρκετά το πρώτο Jack Keane, ίσως το καλύτερο adventure της Deck 13. Απ ‘όσο έχω διαβάσει, η πρώτη γερμανική έκδοση του Jack Keane 2 είχε διαφορετικού τύπου χειρισμό, αντίστοιχο των adventures ΤοΜΙ και BTTF της Telltale και κατόπιν διαμαρτυρίας πολλών fans, κυκλοφόρησε patch που επιστρέφει στο παραδοσιακό point ‘n’ click. Λογικά η αγγλική έκδοση θα είναι patchαρισμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL