LATEST NEWS

Νέο trailer για το επερχόμενο mod Fallout 4: New Vegas

Χθες, 19 του Οκτώβρη, συμπληρώθηκαν αισίως 10 χρόνια από την κυκλοφορία του έπους μεγατόνων που είναι το Fallout: New Vegas της Obsidian. Αυτήν ακριβώς την ημερομηνία επέλεξαν οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου mod ονόματι Fallout 4: New Vegas, προκειμένου να κυκλοφορήσουν το νέο trailer που προβάλει την έως τώρα δουλειά τους.

Το Fallout 4: New Vegas είναι, όπως πολύ εύκολα μπορεί να μαντέψει ο οξυδερκής αναγνώστης, ένα mod για το Fallout 4 της Bethesda, το οποίο υπόσχεται να μεταφέρει αυτούσιο τον κόσμο του New Vegas στη μηχανή γραφικών του Fallout 4. Θεωρώντας δεδομένο πως το μοναδικό σημείο στο οποίο θα μπορούσε ποτέ να υπερτερεί το Fallout 4 έναντι του New Vegas είναι η ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση της Gamebryo/Creation Engine την οποία μοστράρει, και η οποία καταφέρνει να αποδώσει ελαφρώς βελτιωμένης ποιότητας γραφικά, το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ουσιαστικά ένα graphics update για το New Vegas, γεγονός αρκετά ευπρόσδεκτο από μόνο του.

Το Fallout 4: New Vegas mod δεν έχει ακόμα σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως και να έχει, μπορείτε να στηρίξετε τους δημιουργούς του επισκεπτόμενοι το επίσημο site του project, τη σελίδα τους στο Facebook, στο Instagram, ή το κανάλι τους στο Youtube.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL