LATEST NEWS

Πλησιάζει το πέμπτο επεισόδιο του Hitman


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Το πέμπτο μέλος του επεισοδιακού Hitman της IO Interactive πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις 27 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Square Enix.

Η αποστολή Freedom Fighters, όπως τιτλοφορείται, μεταφέρει τον φαλακρό πράκτορα στο Colorado και συγκεκριμένα σε μία ιδιωτική στρατιωτική βάση, όπου στόχος του είναι να εξολοθρεύσει τέσσερις ειδικά εκπαιδευμένους και επικίνδυνους τρομοκράτες. 

Σύμφωνα με τη IO Interactive, το επεισόδιο αυτό θα είναι το δυσκολότερο που έχει εμφανιστεί ως τώρα, καθώς ο ήρωας βρίσκεται εξ’ ολοκλήρου σε εχθρικό έδαφος και κάθε του βήμα θα πρέπει να είναι καλά μελετημένο, ενώ σεναριακά θα προετοιμάσει κατάλληλα του παίκτες για το φινάλε της περιπέτειας.

Ως γνωστόν, το επεισόδιο που θα ολοκληρώνει τη σεζόν θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και θα σκάσει μύτη πριν τη δύση του 2016.

HITMAN Screenshot 1

HITMAN Screenshot 2

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL