LATEST NEWS

Gabe Newell: “Έρχονται τα PCs σαλονιού”

Ο Gabe Newell συνηθίζει να ρίχνει “βόμβες” σε ανύποπτες στιγμές και να ταράζει τα νερά με τις αποκαλύψεις του. Αυτό ακριβώς έκανε σε συνέντευξή του στο Kotaku, όπου επιβεβαίωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, οτι η Valve ετοιμάζει δικό της hardware (gaming PC) με σκοπό να κοντράρει στα ίσια τις επερχόμενες consoles των Microsoft και Sony! Μάλιστα προέβλεψε οτι το μηχάνημα της Valve δεν θα είναι το μόνο στην αγορά, αφού περιμένει παρόμοια PCs σαλονιού από διάφορους κατασκευαστές. Oυσιαστικά επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας τις φήμες που κυκλοφορούν τόσο καιρό για το λεγόμενο “Steambox”!

Η συνέντευξη περιλαμβάνει και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως την αναφορά του Newell στη νέα μηχανή γραφικών της Valve αλλά και την παραπάνω από θετική ανταπόκριση του κοινού στο Big Picture Mode, οπότε αξίζει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Το 2013 δείχνει πλέον ακόμα πιο “καυτό” για το gaming!

 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL