LATEST NEWS

Τέλη Ιουλίου το The Ascent

Το The Ascent της πρωτοεμφανιζόμενης Neon Giant δείχνει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους της χρονιάς. Πρόκειται για ένα action/RPG με έμφαση στο shooting και στο co-op, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό, cyberpunk κόσμο όπου τα πράγματα έχουν πάρει το στραβό το δρόμο. Η αυτόνομη εταιρική μητρόπολη “The Ascent Group” που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της ζωής του πλανήτη, παύει τη λειτουργία της για άγνωστους λόγους, κάτι που έχει ως συνέπεια οι αντίπαλες εταιρίες και τα συνδικάτα του εγκλήματος να σηκώσουν κεφάλι και να προσπαθήσουν να πάρουν τα ηνία της πόλης με τη βία. Εμείς φυσικά καλούμαστε να εμποδίσουμε την εν λόγω εξέλιξη, αλλά και να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική πτώση της “The Ascent Group”.

Το παιχνίδι υιοθετεί μια top-down προοπτική, θα επιτρέπει ανοικτού τύπου περιπλάνηση στην πόλη, ενώ θα περιλαμβάνει RPG μηχανισμούς που θα συνοδεύονται από εκτενές looting, crafting και augmentations.

Το The Ascent έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου 2021 από την Curve Digital σε Steam και Xbox Game Pass.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL