LATEST NEWS

Έτοιμο το Disintegration

Από το δημιουργό του Halo

Κατόπιν επιβεβαίωσης της Private Division, το επερχόμενο FPS της V1 Interactive, Disintegration είναι έτοιμο προς κυκλοφορία μέσα στον επόμενο μήνα. 

Συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι τη νέα πρόταση του συνδημιουργού του Halo, Markus Lehto, η οποία θα είναι ένα story-based FPS που θα περιλαμβάνει και μερικά RTS στοιχεία. Ίσως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος ως υβρίδιο FPS/RTS, αλλά αυτό μένει να το δούμε ιδίοις όμμασι, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει επίσημα. Φυσικά, πέρα από την campaign, το Disintegration θα περιλαμβάνει και multiplayer mode, το οποίο θα διαθέτει αρκετές εκπλήξεις.

Προς το παρόν, δείτε το παρακάτω trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

12 Comments

  1. [QUOTE=”Dark Archon, post: 535587, member: 102834″]
    Ωραίο φαίνεται αυτό.
    Αλλά μου θύμησε κάτι που περιμένω καιρό. Κανένα Mechwarrior της προκοπής ρε παιδιαααα.
    [/QUOTE]

    Δεν βγήκε τώρα πρόσφατα ένα; Σαν κάτι να θυμάμαι σχετικά.

  2. Όταν λέει για την βάση παικτών, εννοεί και τους δώδεκα που το έπαιζαν; Είχα παίξει τη μπέτα, το κόνσεπτ [S]γαμάτο[/S] ενδιαφέρον ήταν στο σινγκλ κομμάτι, το μούλτι πιο τζενέρικ πεθαίνεις. Έλεγα σε κανά μπαντλ αν μπει για το σινγκλ έστω, αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε. Το μούλτι φώναζε ότι θα πάει άπατο, η τιμή βοηθούσε άσχημα σε αυτό.

    ΕDIT: Zομγκ, είπα για πλάκα 12 άτομα, γιατί τόσο πάτο μόνο κάτι ίντι τύπου Μάικρομασινς και ΝΒΑ Πλέηγκραου είχαν πιάσει. Αλλά όλο το καλοκαίρι ο μέσος αριθμός ήταν 20-30 άτομα (όχι χιλιάδες) και τον τελευταίο μήνα χτύπησε το ρεκόρ των 3μισι ατόμων συγχρόνως ονλάιν. Ο άλλος μισός από τον τέταρτο ακόμα αναζητείται.

  3. [QUOTE=”kara, post: 565563, member: 102802″]
    Και κλείνει και το studio, κρίμα.
    [URL unfurl=”true”]https://www.pcgamesn.com/disintegration/v1-interactive-shutting-down[/URL]
    [/QUOTE]

    Κρίμα. Προσπαθώ να θυμηθώ αν υπήρξε κάποιο παιχνίδι action/strategy που να γνώρισε σημαντική εμπορική επιτυχία, θυμάται κανείς; Μου φαίνεται πως αυτό το είδος παιχνιδιού γενικά δεν έχει πιάσει στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL