LATEST NEWS

[UPDATED] Van Helsing 2 τον Μάιο

UPDATE: Καθυστέρηση για τη συνέχεια του Van Helsing, καθώς η Neocore Games ανακοίνωσε σήμερα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας μετατίθεται κατά ένα μήνα, και έτσι το sequel αναμένεται πλέον στις 22 Μαϊου.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:Το The Incredible Adventures of Van Helsing ήταν μία από τις μικρές εκπλήξεις της προηγούμενης χρονιάς, καθώς επρόκειτο για ένα τίμιο και στιβαρό action/RPG, το οποίο υποστηρίχθηκε σθεναρά από την ομάδα ανάπτυξής του, Neocore Games, με ένα σεβαστό αριθμό από content patches και DLC’s.

Φαίνεται όμως ότι η ώρα για το δεύτερο μέρος έφθασε, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι στις 17 Απριλίου θα διατεθεί στο κοινό μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας Steam στη τιμή των 15 δολαρίων. Σε περίπτωση μάλιστα που το προαγοράσετε μέσω του επίσημου site της Neocore (όπως θα δείτε, περιλαμβάνονται μερικά “πακέτα”, σε στυλ Kickstarter, που προσφέρουν διάφορα καλούδια), αποκτάτε άμεση πρόσβαση στη closed beta του παιχνιδιού.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL