LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το sequel του Dark Souls

Η Namco Bandai δεν δείχνει κανένα έλεος στους gamers, ανακοινώνοντας σήμερα στα VGA Awards τη συνέχεια του σαδιστικού action/RPG Dark Souls, ονόματι…Dark Souls II. Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί προς το παρόν, ενώ η είδηση είναι ότι αυτή τη φορά η έκδοση για PC συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα επίσημα σχέδια της εταιρίας. Σταυρώνουμε δάκτυλα για ένα αξιοπρεπές port!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

10 Comments

  1. Καλά, μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά… Ιάπωνες, αν δεν είναι Square, δεν περιμένω τπτ καλό. Μόνο αυτή σέβεται το pc περισσότερο από τους άλλους γιατί το έχει πάρει σοβαρά. Η Namco/Bandai απλά θα προσπαθήσει περισσότερο από πριν. Αλλά αν κρίνουμε και λίγο από Darksiders 2 κλπ ports, πολύ φοβάμαι ότι δε θα είναι καλά τα νέα από την αρχή.

    Ευτυχώς υπάρχουν και οι Modders 🙂

  2. Μια επισήμανση, το παιχνίδι δεν είναι της Namco/Bandai. Publisher ήταν σε στον τίτλο. Δεν είναι δηλαδή στο χέρι της για υποστήριξη-official patches. Η μόνη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η From Softaware που το δημιούργησε. Καλά νέα όπως και να ‘χει! 🙂

  3. Μήπως να είχε και καμιά ενδιαφέρουσα ιστορία για να σε κρατάει και λίγο; Γιατί δεν είμαστε και όλοι μαθημένοι στη κουλτούρα του ιαπωνικού consol gaming. Αν έχει και npc’s που δεν είναι automated quest kiosks καλώς να ορίσει.

  4. Φίλε tyrion, το να ζητάς να έχει ωραίο ή βαθύ στορι από το darks souls είναι σαν να ζητάς το ίδιο από sacred και diablo.:p:p:p
    To παιχνίδι ποντάρει κυρίως σε lore και ατμόσφαιρα για να σε κρατήσει…
    Όχι βέβαια ότι θα χάλαγε κανένα να είχε μια πιο προσεγμένη ιστορία να μας πει…

  5. “Όχι βέβαια ότι θα χάλαγε κανένα να είχε μια πιο προσεγμένη ιστορία να μας πει…”
    Aυτό! Δε ζητάω ο καψερός καμιά δουλειά επιπέδου obsidian o καψερός:)
    Ακόμα και στο torch2 προσπάθησαν να κάνουν καααάτι για να μη βαράς ενέσεις μετά από λίγο στο single..
    Τες πα..είναι θέμα γούστου. 😉

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL