LATEST NEWS

Συλλεκτικές εκδόσεις για το Splinter Cell: Blacklist

Οχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις διαφορετικές συλλεκτικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν για το επερχόμενο Splinter Cell: Blacklist το φετινό Αύγουστο.

Η 5th Freedom Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε steelbook πακέτο, μια 24 εκατοστών φιγούρα του Sam Fisher, ένα κόμικ 96 σελίδων, καθώς και δύο έξτρα χάρτες και 15 επιπλέον όπλα, gadgets και κοστούμια.

Η Ultimatum Edition θα περιέχει ένα ψηφιακό ρολόι Spec-Ops, ένα κόμικ 24 σελίδων, ενώ θα υπάρχουν οι επιπλέον χάρτες της 5th Freedom Edition αλλά με λιγότερα όπλα και gadgets.

Τέλος η 5th Freedom Silver Edition, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο αν τη παραγγείλετε μέσω της υπηρεσίας Uplay της Ubisoft, συμπεριλαμβάνει ό,τι και η “κανονική” 5th Freedom, μόνο που τόσο η φιγούρα όσο και το steelbook πακέτο, θα διαθέτουν ένα ασημί φινίρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν προ-παραγγείλετε το παιχνίδι, θα λάβετε την Upper Echelon Edition, που περιλαμβάνει τα Gold Googles του Sam, ένα αποκλειστικό suit και ένα έξτρα χάρτη.

Τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά εκτός από τα παραπάνω “καλούδια”, ευελπιστούμε και το παιχνίδι να ανταποκρίνεται στο όνομα της σειράς.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL