LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 1 : Κερδίστε έναν Steam code του Bastion !

Δε ξέρουμε αν θα καταλήξετε στους ΑΑ εξαιτίας μας, αλλά εμείς μετά τις σαμπάνιες συνεχίζουμε με σφηνάκια, με το πρώτο να είναι ένας Steam κωδικός για το Bastion.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τις 24:00 της Πέμπτης 13/12. Προκειμένου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, γράφεστε στο site μας και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό το παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση. 

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς οι τυχεροι!

Κι αν νομίζετε ότι τα σφηνάκια μας δε θα σας μεθύσουν, καλύτερα μη βάλετε στοίχημα περί αυτού…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

23 Comments

  1. Συγκλονιστικό διαμάντι το Bastion, ό,τι πρέπει για Χριστουγεννιάτικα σφηνάκια καψίματος με μικρές εφόδους στον μπουφέ ενδιαμέσως χωρίς να αγχώνεσαι ότι θα χάσεις το νήμα του σεναρίου. Πασπαλισμένο με κουραμπιεδόσκονη και Triple sec κάνει ένα απεριτίφ μούρλια 🙂

    PS: Όχι, Μάνο, δεν δηλώνω συμμετοχή. Από τότε που ανέβασα φωτογραφίες του σκύλου μου με μαγιό ερήμωσε το friends list στο facebook. Που να φανταζόμουνα ότι κάποτε θα μου χρειαστούν 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL