LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε remake για το Brothers: A Tale of Two Sons

Μία από τις εκπλήξεις των The Game Awards 2023 ήταν η ανακοίνωση για το remake της κλασικής indie περιπέτειας Brothers: A Tale of Two Sons, που συγκίνησε μέχρι και τις πέτρες πίσω το 2013. Μία από τις καινοτομίες του αρχικού τίτλου ήταν ότι ένας παίκτης χειριζόταν και τους 2 αδερφούς, μηχανισμός που έκανε πολύ πιο ισχυρό τον συναισθηματικό αντίκτυπο σε ορισμένες σκηνές. Στο remake όχι μόνο έχει παραμείνει αυτό το συστατικό, αλλά έχει προστεθεί και τοπικό συνεργατικό παιχνίδι.

O τίτλος πέρα από το οπτικό ρετουσάρισμα που έχει υποστεί, θα συνοδεύεται από ορχηστρικό soundtrack, ενώ θα υπάρχουν και νέα μυστικά προς ανακάλυψη. Μεταξύ των πληροφοριών, αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού: 28 Φεβρουαρίου 2024.

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL