LATEST NEWS

Ερχεται το Raven’s Cry

Ενα αρκετά ενδιαφέρον (και εξίσου καθυστερημένο, καθώς επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει το 2012) action/RPG μας έρχεται το φετινό Οκτώβρη (συγκεκριμένα στις 14/10) από την Octane Games, σε συνεργασία με την TopWare Interactive. Ο λόγος γίνεται για το Raven’s Cry, ένα action/RPG που διαδραματίζεται στη Καραϊβική, στη…δοξασμένη εποχή των πειρατών.

Το Raven’s Cry υπόσχεται μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως πλήρως ανοικτός κόσμος, αμέτρητα quests και side quests, ναυμαχίες, εκτεταμένα skill trees, trade system, πολλαπλά μονοπάτια της 25ωρης ιστορίας αναλόγως των επιλογών μας, ενώ θα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ιστορική ακρίβεια και αναπαράσταση της εποχής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από το επίσημο site του παιχνιδιού. Εν τω μεταξύ, το ακόλουθο τραγουδάκι με την engine του παιχνιδιού είναι αρκετά κολλητικό!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. στηριζουμε topware.
    και τα two worlds 1 και 2, ειχανε περιεργα γραφικα, τόνη, αλλά ητανε μια χαρα παιχνιδια και σιγα σιγα αποκτουνε καλτ στάτους.
    επισης, το τραγουδι μαμοδέρνει.
    up he rises!!!!
    βρε he rises…. he rises, λεμε!!!
    ουπς, εγινε.
    RISEN.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL