LATEST NEWS

Δωρεάν μέσω Steam το Football Manager 2020

Το μότο των ημερών είναι να μείνουμε στο σπίτι. Κι επειδή οι μέρες περνάνε και οι πιθανές διέξοδοι για να περνάει η ώρα ευχάριστα αρχίζουν να τελειώνουν, η Sports Interactive αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν μέσω του Steam την τελευταία έκδοση του Football Manager μέχρι και την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου. Κι αυτό για να μπορέσουμε να αφιερωθούμε στους τοπικού μας εορτασμούς.

Απανταχού μανατζαραίοι, λοιπόν, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Θέλετε να σας θυμούνται ως τον Παράσχο της γειτονιάς ή ως τον Μουρίνιο της πολυκατοικίας; Στο χέρι σας είναι!

Ηλίας Ιακωβόπουλος

Μεγαλωμένος στην ελληνική επαρχία, μαγεύτηκε γρήγορα από τα φώτα της πρώτης CRT οθόνης του. Σαν περίεργος και παράξενος μπήκε στα βαθιά από νωρίς, όχι πάντοτε με επιτυχία. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή, οπότε και μπλέχτηκε με τις κριτικές σατανικών βιντεοπαιχνιδιών. Δηλωμένος μεσαιωλάγνος, κρίνει τα πάντα με κριτήριο το πόσα σπαθιά θα βρει στο διάβα του, ενώ στο προσκεφάλι του έχει μια Voodoo 2 να τον φυλάγει.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL