LATEST NEWS

Τι… τρέχει με Del Toro και Valve;

Πόσες… συμπτώσεις θα πρέπει να συντρέξουν ώστε μια αλληλουχία γεγονότων να μη θεωρείται πλέον σύμπτωση; O σκηνοθέτης Guillermo Del Toro επρόκειτο να επιχειρήσει την πρώτη του είσοδο στο gaming με την τριλογία horror games InSANE, η οποία αρχικά προοριζόταν να αναπτυχθεί από την Volition. To project τελικά δεν προχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων και τα δικαιώματα της σειράς επεστράφησαν στον Del Toro ο οποίος από τότε αναζητεί ένα συνεργάτη για να επανεκκινήσει την ανάτπυξη του InSANE. Σε συνέντευξή του στο Kotaku, ο σκηνοθέτης δήλωσε οτι είναι μεγάλος οπαδός της Valve και μάλιστα επέλεξε την Ellen McLain (GlaDOS) για να δανείσει τη φωνή της σε ένα ΑΙ τη επερχόμενης ταινίας του, Pacific Rim.

O σεναριογράφος του Half-Life, Marc Laidlaw, δήλωσε από την πλευρά του οτι ο Guillermo Del Toro θα ήταν ιδανική επιλογή για να σκηνοθετήσει ενδεχόμενη ταινία Half-Life! Είναι άραγε τυχαία η επίδειξη αλληλοεκτίμησης μεταξύ Del Toro και Valve, ή θα πρέπει να περιμένουμε κάτι περισσότερο; Αν έβγαινε ταινία Half-Life, ποιοι ηθοποιοί θα θέλατε να παίξουν τους Gordon Freeman, Alyx Vance και G-Man;

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL