LATEST NEWS

Ανακοίνωση του Kingdom Come: Deliverance 2 με release το 2024!

6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού Kingdom Come: Deliverance, ο εν Χριστώ αδελφός Henry θα έρθει να μας ξαναδεί! Όπως προκύπτει από το announcement trailer που έγινε διαθέσιμο πριν λίγο, το Kingdom Come: Deliverance 2 όχι μόνο θα κυκλοφορήσει, αλλά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024!

Στο σύντομο featurette που ακολούθησε την προβολή του trailer, ο δημιουργός Daniel Vávra και οι συντελεστές του game έδωσαν μερικές έξτρα πληροφορίες για την ιστορία, τους χαρακτήρες, τις διαθέσιμες επιλογές, τον κόσμο και τη μουσική του game. Σύμφωνα με τους παραπάνω, η ιστορία θα συνεχίζεται ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε η αντίστοιχη του πρώτου KCD (αλλά θα είναι αρκετά “noob-friendly” ώστε να μπορεί να μπει στο game και κάποιος που δεν έπαιξε το 1 – ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ;) ενώ ο κόσμος θα είναι περίπου διπλάσιος σε μέγεθος σε σχέση με του KCD, περιλαμβάνοντας τόσο εκτάσεις της υπαίθρου όσο και το μεγάλο αστικό κέντρο της Kuttenberg, όπου θα λαμβάνει χώρα η πλειοψηφία του παιχνιδιού.

Ο Vávra δήλωσε πως το KCD2 είναι “το game που ήθελε να φτιάξει εξ αρχής πριν μια δεκαετία αλλά δεν μπορούσε λόγω οικονομικών περιορισμών”. Να που τελικά το καταφέρνει, Jesus Christ Be Praised.

Το Kingdom Come: Deliverance 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2024. Ως τότε, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του, και κάντε το wishlist στο Steam.


Follow us on Google News

Go to discussion...

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL