LATEST NEWS

Black Ops II: 14% πτώση πωλήσεων

Πριν από μερικές ημέρες η Activision ανακοίνωσε οτι το Black Ops 2 σημείωσε ρεκόρ εσόδων, καταφέρνοντας να φέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στα ταμεία της εταιρίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, για πρώτη φορά ο γνωστός publisher απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων, δημιουργώντας υποψίες οτι τα πραγματικά αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Πλέον έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα στοιχεία από τις πωλήσεις του τίτλου στις ΗΠΑ και οι αριθμοί δε λένε ψέμματα: Το Black Ops 2 πούλησε 14% λιγότερα αντίτυπα σε σχέση με το Modern Warfare 3.

Τι φταίει για αυτή την πτώση; Μπορεί να συντρέχουν πολλοί παράγοντες, όπως η αλλαγή του setting από σύγχρονο σε near-future ή η κυκλοφορία πολλών αξιόλογων games την ίδια χρονική περίοδο, ίσως απλά το κοινό της σειράς να έχει κουραστεί και να ζητά εμμέσως ριζική ανανέωση. Το Ragequit.gr πάντως έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του για την αναζωογόνηση του Call of Duty.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

  1. Εχει πολλη πλακα αυτη η υποθεση. Καποτε το Medal of Honor ηταν η κορυφη σε online και single player. Με τα χρονια εγινε μπαρουφα και εσκασε μυτη το CoD που εκλεψε την παρασταση με την ποιοτητα του. Τωρα, το CoD εχει εξελιχθει σε ακομα χειροτερη μπαρουφα απο το MoH και ολοι προσπαθουν να του κλεψουν την σκηνη. Η ιστορια επαναλαμβανεται τελικα…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL