LATEST NEWS
Trending

Ανακοινώθηκε το Path of Exile 2

Don't you guys have tabs?

Στην ExileCon που γίνεται φέτος για πρώτη φορά, η Grinding Gear Games αποκάλυψε το Path of Exile 2. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της εταιρίας, η συνέχεια θα λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά την πτώση του μοχθηρού θεού Kitava και θα παίρνουμε τον έλεγχο νέων Exiles. Τα archetypes παραμένουν ως έχουν, ενώ θα προστεθούν 19 νέες Ascendancy κλάσεις, οι οποίες θα είναι αποκλειστικές για την campaign του δεύτερου παιχνιδιού που θα απαρτίζεται από 7 νέα κεφάλαια.

Άκρως ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι και τα 2 παιχνίδια, καθώς και ό,τι υλικό από τις διάφορες leagues υπήρχε και θα υπάρξει μέχρι το PoE 2 να γίνει διαθέσιμο, θα ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο παιχνίδι που θα χρησιμοποιεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή της τρέχουσας μηχανής γραφικών (η οποία θα βελτιώνεται σταδιακά) με καλύτερους φωτισμούς, καλύτερα animations κ.α. Ο λόγος, σύμφωνα με τον Lead Designer Chris Wilson, είναι πως επιθυμούν να υπάρχει μια ενιαία βάση παιχτών.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα έρθουν με το 2ο παιχνίδι είναι στα skills. Πλέον οι υποδοχές για τα skill gems θα βρίσκονται πάνω στα ίδια τα gems, ενώ εκείνες των αντικειμένων θα μας δείχνουν πόσες αλληλουχίες / αλυσίδες από gems μπορούν να γίνουν σε κάθε αντικείμενο (περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω gameplay βίντεο). Το νέο αυτό σύστημα, μεταξύ άλλων θα επιτρέπει χρήση πολλαπλών active skills, κάτι που σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργία χαρακτήρων.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Path of Exile 2, αν και η δήλωση των δημιουργών ότι η beta του παιχνιδιού δε θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα τέλη του 2020, υποδηλώνει πως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας μέχρι την ολοκλήρωση του. Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

One Comment

  1. Πολλές και θετικές οι αλλαγές που έρχονται. Ελπίζω όντως να έχουν βελτιώσει το performance του παιχνιδιού γιατί είναι το μεγάλο αρνητικό που έχει αυτή τη στιγμή.

    Εξαιρετικό πάντως το νέο character selection. Φανερή και η συγκίνηση του Chris Wilson. Ωραίες στιγμές στην 1η ExileCon.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL