LATEST NEWS

April Fools: Ο Αλέξανδρος “Admiral” Γκέκας είναι το νέο πρόσωπο του Skynet.

Ο Αλέξανδρος Γκέκας δεν χρειάζεται συστάσεις. Γνωστός ως Ναύαρχος, Admiral, Υιός Του Προφήτη, Πρωτογιός του Γκέημπ και σε κάποιους κύκλους, Βαλβίδας, μοιράζεται απλόχερα τη σοφία του σχετικά με τη βιομηχανία του gaming και της υψηλής τεχνολογίας εδώ και χρόνια, με ένα κοινό που πραγματικά τον λατρεύει.

Η αυτοθυσία και το οξύ του πνεύμα δεν πέρασαν απαρατήρητα, καθώς εδώ και κάποιους μήνες μας γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με την εταιρεία Cyberdyne Systems, την πρωτοπόρο σχεδιαστή τεχνητής νοημοσύνης. Ο Αλέξανδρος, σπάζοντας χρόνια ανωνυμίας και μυστηρίου, θα αποτελέσει το “στόμα” της επιχείρησης, δανείζοντας την μορφή του στη νέα προωθητική καμπάνια της εταιρείας “Μια Εντελώς Ακίνδυνη Και Σίγουρα Γλυκιά Και Δίχως Κανένα Έλεγχο Πυρηνικών Συστημάτων AI Σε Κάθε Σπίτι”.

“Ήμασταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι στην αρχή” δηλώνει στο Ragequit ο Yoshiyuki Sankai, πρόεδρος της εταιρείας. “Σκεφτόμασταν πως το κοινό θα ήταν επιφυλακτικό απέναντί μας. Το πρόβλημα λύθηκε όταν ένας μαθητευόμενος προγραμματιστής σήκωσε το χέρι και πρότεινε δειλά να χρησιμοποιήσουμε τον κύριο Γκέκα. Το ψύχραιμο και γενναίο παρουσιαστικό καθώς και η θεληματική γενειάδα του, θ’αρκούσαν για να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο καταναλωτή πως τα ρομπότ μας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.”

Λίγες ώρες και αρκετά εκατομμύρια ευρώ αργότερα, η συμφωνία είχε κλείσει. Ο κύριος Γκέκας έσπευσε να διευκρινίσει πως η συνεργασία του με την Cyberdyne Systems δεν θα επηρρεάσει σε καμία περίπτωση το θεάρεστο έργο του στο www.ragequit.gr αλλά ούτε και την αληθινή του κλίση, τη διάδοση του Λόγου του Ενός, Ατμοκίνητου Πατέρα Γαβριήλ.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL