Borracho's CantinaEDITORIALS

Champagne And Reefer

“Ragequit, όπως το πατροπαράδοτο πρωτόγονο ουρλιαχτό που αφήνουμε πριν πετάξουμε το χειριστήριο στον τοίχο, κάνουμε uninstall και ορκιστούμε να μην ξαναγγίξουμε τον σιχαμένο τον Isaac. Γιατί ξέρουμε πως ο Isaac είναι σκάρτος και χρειάζεται περισσότερα πάτσιζ από το παλιό μου πάπλωμα και μόνο για να σταθεί στα πόδια του. Επιστρέφουμε όμως. Αργά το βράδυ, χίλια μύρια ατσίβμεντς λαμπυρίζουν στον ορίζοντα και ξέρουμε πως έχουμε γεννηθεί γι’αυτά. Πως είναι δίκα μας. Σιγά σιγά, αρχίζουμε να βλέπουμε τη λεπτή γραμμή που τα ενώνει με την ατσάλινη, γκικολιονταρίσια θέλησή μας.

Το Ragequit είναι portal, είναι ξόρκι και ταξίδι. Μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε σε κόσμους μαγικούς, παράξενους και για τους περισσότερους, αόρατους. Αυτό μόνο δίνει μεγαλύτερη αξία σε κάθε χιλιόμετρο που έχουμε γράψει στα αλλόκοσμα, μουλτικολόρ χώματά τους. Στις ατέλειωτες ψηφιακές πεδιάδες του Internet, είναι εύκολο να χαθείς. Χίλιες σελίδες αλλαλάζουν, με τα τρύπια και φτηνά τσέμπαλά τους να υπόσχονται τη Σάνγκρι Λα. Εμείς εδώ, έχουμε κάτι διαφορετικό.

Το gaming είναι ταξίδι ζωής. Ως τέτοιο, θέλει σεβασμό. Σεβασμό από τη δική μας μεριά και σεβασμό από τη δική σας. Κάθε ταξίδι είναι μυσταγωγία και είμαστε η πιο τυχερή γενιά gamers κάτω από τον ήλιο, γιατί θα το περάσουμε μαζί. Κάποτε αγκομάχαγες στα μπουντρούμια του Ultima μονάχος για χρόνια κι όταν συνάνταγες τυχαία κάποιον συγκαμμένο, οπουδήποτε, ήταν γιορτή. Εδώ είμαστε όλοι μαζί. Μας διαλέξατε και η εμπιστοσύνη σας είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσατε να μας κάνετε. Και μόνο το γεγονός ότι ένας πιτσιρικάς κάπου στη Βέροια περιμένει με αληθινό ενδιαφερόν να διαβάσει δυο αράδες μου, με κάνει να θέλω να γράψω το καλύτερο κείμενο στον κόσμο, μόνο για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του. Κι ας είναι για το Binding of Isaac.

Το πιο δυσεύρετο πράγμα εδώ, στο τέλος του ’12 και του Σύμπαντος Κόσμου, είναι η ψυχή. Το πάθος. Η αγάπη και το μεράκι για το αντικείμενο, συνδυασμένα με το επαγγελματικό know-how και την τεχνική που θα διυλίσει την αγνότερη μορφή αυτής της τρέλας σε ελιξήριο εξηνταφεύγα βαθμών. Η ψυχή πίσω από τις λέξεις κάνει το Ragequit διαφορετικό. Σε ένα τέλειο κόσμο, ίσως δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ. Στο δικό μας όμως, σ’αυτό το σκουριασμένο παζάρι ονείρων που λέμε σπίτι, είναι το κάστρο μας. Το σπέσιαλ μαγικό ιπτάμενο, έξτρα λέηζερ βέρζιον κάστρο μας. Είναι επίσης το πιο καλογραμμένο portal αναφορικά με τα PC’s και τα παιχνίδια τους που έγινε ποτέ.

Και guess what, χρωστάμε τα πάντα σε σας, τους αναγνώστες. Είναι τιμή μας να συνταξιδεύουμε προς τον τελικό ορίζοντα. All hands on deck λοιπόν. Είναι η καλύτερη βόλτα της ζωής μας και μόλις ξεκίνησε 😉

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

6 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL