LATEST NEWS

Sniper Elite 3 το 2014

Μετά το spin-off Sniper Elite: Nazi Zombie Army η Rebellion επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του “ρεαλιστικού” World War 2 setting με το επίσημο sequel του Sniper Elite. Στο Sniper Elite 3 το σενάριο ακολουθεί για άλλη μια φορά τις περιπέτειες του Karl Fairburne, ωστόσο η εταιρία παραγωγής επισημαίνει οτι σχεδιάζει αλλαγές στο gameplay προσθέτοντας στοιχεία που δεν πρόλαβε να ενσωματώσει στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Πιο ενδιαφέρουσα είναι η αναφορά σε “sandbox sniper gameplay“, φράση που μοιάζει να υπονοεί αλλαγή κατεύθυνσης από το γραμμικό gameplay των Sniper Elite 1 και 2 σε πιο freeform λογική. Η κυκλοφορία του Sniper Elite 3 υπολογίζεται για το 2014.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

  1. Shut up and take my money! Λέμε τώρα… Eίμαι πάντως αρκετά αισιόδοξος, γιατί έτσι.

    Το 2 είχε μερικά μειονεκτήματα σε σχέση με το 1, αλλά και πολλές προσθήκες/βελτιώσεις. Η σειρά εξακολουθεί να παίζει μπάλα μόνη της. Και με τα dlc φάνηκαν να παίρνουν το μήνυμα για τα λάθη του κυρίως παιχνιδιού. Ο λόγος για sandbox gameplay δείχνει προς τα εκεί επίσης. Το publish από την ίδια, έξτρα πόντοι.

    Από’μένα, περνάνε στην επόμενη φάση.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL